Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS tarjoaa täydellisen proteiini- ja peptidianalyysipakkauksen, joka täyttää GLP-/cGMP-standardit. Se on täydellinen yhteistyökumppani asiakkaille, jotka haluavat ulkoistaa lääke- ja biologisten tuotteiden luonnehdintapalvelut.

Laboratorioverkostomme käyttää ammattitaitoisinta ja pätevintä henkilöstöä, jolla on kokemusta proteiini-, peptidi-, biologisten ja biosimilaarituoteanalyysien suorittamisesta asiakkaille kaikkialla maailmassa. Heidän ammattitaitoaan tukevat pitkälle kehittyneet tekniikat ja teknologia, mukaan lukien erilaiset korkean suorituskyvyn massaspektrometriat.

Palvelumme ovat joustavia ja ne voidaan mukauttaa tarpeisiinne, niitä voidaan käyttää yksittäisinä testeinä tai kokonaisvaltaisina pakkauksina, joihin kuuluvat:

  • N-pääte- ja C-päätesekvenssointipalvelut
  • De novo -sekvensointi
  • aminohappoanalyysit, joita ovat ekstinktiokertoimen määritys, proteiinipitoisuuden luonnehdinta ja laskenta
  • täydelliset vasta-aineiden luonnehdintapalvelut.

Tarpeistasi huolimatta kaikki palvelumme täyttävät ICH-standardit.

SGS on monien kaikkialla maailmassa olevien yhtiöiden luotettava yhteistyökumppani proteiini- ja peptidiluonnehdinnassa. Maailman johtavana tarkastus-, varmennus-, testaus- ja sertifiointipalvelujen tarjoajana meidät tunnetaan laatu- ja luotettavuusstandardeista, joita muut alan toimijat käyttävät viitteenä kaikkialla maailmassa.