Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n virologiatestauspalvelut – varmista, ettei lääketuotteissa ole tarttuvia virusaineita tarkoilla soluviljelyyn pohjautuvilla analyyseillä.

Ihmis- tai eläinperäisistä solulinjoista valmistettujen biolääketuotteiden valmistajana tuotteidesi testaus on tarpeen koko tuotannon aikana, jotta tuotteissa ei olisi tarttuvia viruksia. Virologiatestauspalvelumme sisältää validoidut adventiiviset in vitro -virus- ja retrovirusanalyysit Yhdysvaltojen ja Euroopan vaatimuksien täyttämiseksi.

Miksi valita SGS:n virologiatestauspalvelut?

Virologiatestauspalvelumme sisältävät adventiivisen virustestauksen, retrovirustestauksen ja solupohjaiset in vitro -analyysit. Palvelumme:

  • Tehokas virologiatestaus solupankkien luonnehdintaan tai solulinjoista peräisin olevien tuotteiden luonnehdintaan – mukaan lukien ihmisistä tai jyrsijöistä peräisin olevat tuotteet. Tarjoamme myös testejä erän vapautukseen, kliinisiä kokeita ja testejä markkinointiin
  • Eläintuotteista peräisin olevien viruksien tunnistus (esim. nautakarjasta tai siasta peräisin olevat virukset)
  • Virusvektorien/rokotteiden seulanta tarttuvien kontaminanttien varalta

Ensiluokkaisia virologiatestausta maailmanluokan palveluntarjoajalta

Maailman johtavana virologiatestauksen tarjoajana tarjoamme kokemusta, tekniikkaa ja säännönmukaista asiantuntemusta sekä tarvitsemasi maailmanlaajuisen verkoston. Voimme täten suunnitella monimutkaisia ja mukautettuja analyysejä erityisiin tuotevaatimuksiin.

In vitro -analyysit

Tarjoamme 14- ja 28-päivän in vitro -analyyseja mukautetuilla solulinjayhdistelmillä – esim. MRC-5, Vero, CHO-K1, HeLa, HEK293, jyrsijä, jne. – jyrsijöiden tai ihmisten solulinjoista valmistettujen tuotteiden luonnehdintaan.

Saatavilla on myös indikaattorilinjoja muiden tuotteiden testaukseen tai indikaattoripaneelin valikoiman laajentamiseen. 

Retrovirusanalyysit

Tarjoamme valikoiman tarttuvuusanalyyseja, mukaan lukien seuraavat:

  • XC-analyysit tarttuvien ekotropisten jyrsijöiden leukemiaviruksen (MLV) tunnistamiseen
  • S+L-analyysit kissa- tai minkkisolulinjoja käyttäen amfotropisten tai ksenotropisten MLV-viruksien tunnistamiseen
  • Mus dunni -solut, joko immunofluoresenssin tai PG4-solun päätepisteellä, ekotropisten, amfotropisten, ksenotropisten ja minkkisoluihin keskittyvien viruksien tunnistamiseen

Muihin kuin jyrsijöiden retroviruksiin tarjoamme tarttuvuustestejä asianmukaisilla indikaattorisoluilla (valittu eri retrovirustyyppien herkkyyden mukaan).

Tarjoamme myös validoituja retroviruksen tarttuvuusanalyysejä jyrsijöiden ekotropisten, amfotropisten, ksenotropisten ja minkkisoluihin keskittyvien viruksien tunnistamiseen sekä yhteisviljelyanalyyseihin viruksien laajentamiseksi ihmissolujen tropismilla.

Pyydä lisätietoa virologian testauspalveluistamme ottamalla meihin yhteyttä jo tänään.