Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Isäntäsolujen proteiinit ovat suurin proteiinikontaminaatio biolääkeaineissa, jotka on valmistettu rekombinantti-DNA-tekniikalla, ja ne edellyttävät proteiinin talteenottoa, jotta niiden määrä lopullisessa tuotteessa minimoituu. Ne ovat myös usein immunogeenisiä ja aiheuttavat riskejä sekä lääkkeen teholle että potilasturvallisuudelle. Isäntäsolun DNA-tasot ovat myös kontaminaatio, ja viranomaiset, kuten Maailman terveysjärjestö, EU ja FDA, ovat asettaneet turvalliseksi katsotut enimmäistasot.

SGS:n isäntäsolun epäpuhtaustestaus on tärkeä tuotteidesi laadun- ja turvallisuudenvarmistus. Sen suorittavat asiantuntijat jossakin korkeasti varustelluista laboratorioistamme ympäri maailmaa. He auttavat sinua osoittamaan valmisteen turvallisuuden todistamalla isäntäsolujen epäpuhtauksien jäävän hyväksyttäviin rajoihin.

SGS tarjoaa sinulle riittävän herkkiä testimenetelmiä, joilla voidaan havaita isäntäsolun epäpuhtauksia, ja voi kehittää erityisiä isäntäsolun proteiinianalyysejä solulinjan ekspressiota varten. Testimme sisältävät

  • isäntäsolun proteiinianalyysit, ELISA, ILA (immunoligandianalyysi), SDS-PAGE ja immunoblottaus
  • isäntäsolun DNA-analyysit, kvantitatiivinen PCR ja pisteblottaushybridisaatio
  • vasta-aineiden tuotanto "nollasolu"-immunisaatiota vastaan.

SGS on maailman johtava tarkastus-, varmistus-, testaus- ja sertifiointiyritys, ja testauspalvelujamme parannetaan jatkuvasti, jotta ne pysyvät luokkansa parhaina. Ulkoistamalla isäntäsolun epäpuhtaustestauksen luotat todistettuun sopimustutkimusorganisaatioon, jolla on jo kumppaneita luonnontieteiden suurten toimijoiden parissa.