Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n biologisten aineiden turvallisuustestauspalvelut – varmista biologisten lääketuotteidesi ja rokotteidesi turvallisuus vahvistamalla, ettei tuotteissa ole kontaminantteja ja että tuotteet ovat määräyksien mukaiset.

Terveysviranomaiset, mukaan lukien Yhdysvaltojen Food and Drug Administration (FDA) ja Euroopan lääkevirasto (EMA), edellyttävät biologisten lääketuotteiden läpäisevän tiukat turvallisuustestit. Autamme teitä osoittamaan, ettei solupankeissa, virusperäisissä pankeissa, eläinperäisissä raaka-aineissa, suurissa satoerissä ja kliinisissä lääke-erissä ole bakteereja, sieniä, hiivoja, mykoplasmaa, viruksia ja muita potentiaalisia kontaminantteja.

Biologisten lääkeaineiden maailman johtavana testauspalveluna tarjoamme laajan valikoiman biologisten aineiden turvallisuustestejä, joihin kuuluvat virologia, solu- ja molekyylibiologia, mikrobiologia sekä elektronimikroskopia. Voimme täten auttaa teitä takaamaan tuoteturvallisuuden ja tuotteiden vaatimustenmukaisuuden.

Suoritamme solupankin ja viruskannan luonnehdinnan tärkeimpien sääntöjen ja määräyksien mukaisesti. Tarjoamme myös lopputuotteen testauksen DNA-jäännöksiä ja muita prosessikohtaisia epäpuhtauksia varten. Tarjoamme lisäksi formulointi- ja stabiliteettitutkimuksia, sääntely- ja turvallisuuskonsultointia sekä analyysien mukautettua kehitystä.

Lisätietoja bioturvallisuuden testauspalveluistamme saat ottamalla yhteyttä meihin jo tänään.