Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n pesuaineiden ja pinta-aktiivisten aineiden luonnehdinta – valikoima tekniikoita, mukaan lukien pinta-aktiivisen aineen analyysi, jäljelle jäävien pinta-aktiivisten aineiden testaus ja jäljelle jäävän pesuaineen analyysi, pinta-aktiivisten yhdisteiden luonnehdintaan.

Tarjoamme laajan kokemuksen pinta-aktiivisten yhdisteiden tarkassa luonnehdinnassa joko yksittäin, seoksissa tai lopputuotteissa. Pinta-aktiivisten aineiden analyysitekniikoiden laajan kokemuksemme ansiosta voimme valita oikean analyysimenetelmän yksittäisiin projekteihin.

Niihin voivat kuulua seuraavat:

 • Positiivisen ja negatiivisen ionin elektronisuihku-massaspektrometria (ES-MS)
 • Positiivisen ja negatiivisen ionin nestekromatologia massaspektrometrian tunnistuksella (LC-MS).
 • Matriisipohjaisen laserdesorption ionisointi-lentoaikamassaspektrometria (MALDI-TOF MS) ionittomien pinta-aktiivisten aineiden tunnistamiseen

Miksi valita SGS:n pesuaineen ja pinta-aktiivisen aineen analyysi ja luonnehdinta?

Palvelumme kattavat pinta-aktiivisten aineiden analyysin, jäljelle jääneiden pinta-aktiivisten aineiden testauksen sekä jäljelle jääneen pesuaineen analyysin. Palvelumme:

 • Pesuaineiden tunnistus ja määrän määritys biologisissa lääketuotteissa standardin ICH Q6B mukaisesti, mukaan lukien TWEEN ja polyetyleeniglykoli (PEG)
 • Kationisten ja amfoteeristen pesuaineiden, kuten kvaternaaristen ammoniumsuolien, N-oksidien, sulfobetaiinien ja ionittomien pesuaineiden tunnistus positiivisen ionin ES-MS perusteella
 • Anionisten pesuaineiden, kuten alkyylibentseenisulfonaattien ja eetterisulfaattien tunnistus negatiivisella ionilla ES-MS
 • Alkoksyloitujen ionittomien pesuaineiden, kuten alkyylifenolietoksylaattien, alkoholipropoksylaattien ja bensiinin dispergointiaineiden tunnistus positiivisella ionilla ES-MS
 • Alhaisten pinta-aktiivisten aineiden tasojen tai monimutkaisten LC-MS-matriisien analysointi

Luotettava pesuaineiden ja pinta-aktiivisten aineiden analyysi sekä luonnehdinta alan ammattilaiselta

Maailman johtavana pesuaineiden ja pinta-aktiivisten aineiden analyysien ja luonnehdinnan tarjoajana annamme käyttöön kokemusta, teknistä ja sääntelyyn keskittyvää osaamista sekä tarvitsemasi ainutlaatuisen kansainvälisen verkoston.

Pesuaineen ja pinta-aktiivisten aineiden analyysi- ja luonnehdintapalveluamme käytetään monilla eri aloilla, mukaan lukien seuraavat:

 • Lääketeollisuuden puhdistusprotokollien seuranta
 • Bensiinin lisäaineiden tunnistus negatiivisella ionilla ES-MS
 • Maaperän, pohjaveden ja pohjaeläimistön näytteiden analysointi pinta-aktiivisten aineiden tasojen tunnistamiseksi, mukaan lukien fluorisulfonaattijäämät, perfluoro-oktaanisulfonaatti (PFOS) ja sen hajoamistuotteet, jotka muodostuvat sammutusvaahdoista.

Kysy lisätietoa pesuaineen ja pinta-aktiivisten aineiden analyysi- ja luonnehdintapalvelustamme ottamalla meihin yhteyttä jo tänään.