Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n epäpuhtauksien ja kontaminanttien analyysi bioteknologissa tuotteissa – valikoima palveluja epäpuhtauksien ja kontaminanttien luonnehdintaan bioteknologialla valmistetuissa tuotteissa ja mikrobikontaminaation valvonta.

ICH Q6B -vaatimuksien täyttö edellyttää tarkkoja epäpuhtauksien ja kontaminanttien analyyseja bioteknologisissa tuotteissa tuoteluohnehdinnan aikana. Tarjoamme valikoiman palveluja ja tekniikoita epäpuhtauksien ja kontaminanttien luonnehdintaan bioteknologialla valmistetuissa tuotteissa.

Maailman johtavana bioteknologialla valmistettujen tuotteiden epäpuhtauksien ja kontaminanttien analyysien tarjoajana tarjoamme teille kokemusta, teknisen ja säädetyn ammattitaidon sekä tarvitsemasi ainutkertaisen maailmanlaajuisen verkoston. Palveluidemme avulla voit analysoida ja luonnehtia prosessikohtaiset epäpuhtaudet, tuotekohtaiset epäpuhtaudet ja tuotekohtaiset aineet.

Ratkaisuihimme sisältyy seuraavaa:

  • Isäntäsolun proteiinit, isäntäsolun DNA ja muu prosessikohtainen epäpuhtauksien testaus
  • Tuotekohtaisten epäpuhtauksien ja laatua heikentävien aineiden analyysi
  • Pesuaineiden ja pinta-aktiivisten aineiden luonnehdinta
  • Rasvahapon koostumusanalyysi

Pyydä meiltä lisätietoa epäpuhtauksien ja kontaminenttien analyysistä bioteknologisissa tuotteissa ottamalla meihin yhteyttä tänään.