Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Lääkevalmisteiden ensisijaisia pakkausmateriaaleja koskeva ISO 15378 -standardi on lääkealan sidosryhmien kehittämä, ja se tarjoaa laadunhallintajärjestelmän (QMS) niiden materiaalien tarjoajille, jotka on tarkoitettu käytettäväksi lääkevalmisteiden pakkauksissa.

Kun yritys hankkii toiminnalleen ISO 15378 -standardin mukaisen sertifioinnin, se voi vähentää kontaminaation, sekaannusten ja virheiden riskiä. Voit myös osoittaa asiakkaille, että laadunhallintajärjestelmä on vaatimusten mukainen.

SGS tarjoaa luotettavan ja riippumattoman ISO 15378 -sertifioinnin lääkevalmisteiden pakkausmateriaalien valmistustoiminnalle. Sertifiointia edeltävässä arvioinnissa analysoimme yrityksesi toiminnan, tutkimme sen vahvuudet ja selvitämme alueet, joilla tarvitaan parannusta. 

SGS on maailman johtava lääketeollisuuden sertifiointien suorittaja. SGS:n maailmanlaajuinen auditoijaverkosto ymmärtää valmistusprosessit ja standardin kaikkien osa-alueiden tarkat merkitykset. ISO 15378:2006 -standardi sisältää useita tärkeitä laadunhallintajärjestelmien ohjeita lasin, muovin, kumin, alumiinin ja muiden lääkevalmisteiden pakkauksissa käytettyjen materiaalin valmistajille, muun muassa seuraavat:

  • lakisääteisten vaatimusten noudattaminen
  • kontaminaation ja valmistusvirheiden kaltaisten riskien tunnistaminen, vähentäminen ja valvonta
  • toiminnan tehokkuuden ja kustannustehokkuuden parantaminen.

Työskentelemällä SGS:n kanssa voit osoittaa, että voit tarjota laadukkaita pakkausmateriaaleja lääketeollisuudelle ja auttaa parantamaan potilasturvallisuutta. Ota yhteyttä, jotta voimme kertoa sinulle lisää lääkevalmisteiden pakkausmateriaaleja koskevaan ISO 15378 -standardiin liittyvästä sertifioinnista.