Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Riippumatta organisaatiosi roolista lääkkeiden toimitusketjussa (toimittaja, valmistaja tai lääkeyhtiö), hyvien tuotantotapojen (GMP) todistaminen on ehdottoman tärkeätä asiakkaiden luottamuksen saavuttamiseksi, yrityksen maineen luomiseksi sekä liiketoiminnan kasvattamiseksi.

SGS:n suorittama GMP-auditointi osoittaa yrityksesi vastaavan asiakkaiden ja kuluttajien asettamia odotuksia sekä työskentelevän tuotteiden laadun sekä turvallisuuden varmistamiseksi. GMP-auditoinnit sekä yhtäjaksoinen globaali lähestymistapa eivät ole koskaan olleet yhtä tärkeitä kuin nykyään. Globaalit markkinat ja kansainvälinen raaka-aineiden sekä aktiivisten lääkkeissä käytettyjen aineosien valmistus tekevät toimitusketjuista entistä haasteellisempia. GMP-määräysten tehokas ja kansainvälinen huomioiminen on helppoa kattavan, paikallisten asiantuntijoiden muodostaman verkostomme avulla.

SGS johtaa maailman laajinta riippumattomien tarkastajien verkostoa ja kykenee siten tarjoamaan organisaatiollesi kustannustehokkaan, ulkoistetun GMP-vaatimusten laadunvarmennuksen. SGS:llä on kattava toimisto- ja laboratorioverkosto 135 maassa, joten tarjoamme organisaatiollesi todella globaalia palvelua ja samalla myös yhden yhteystahon.

SGS tarjoaa erittäin monipuolisen valikoiman GMP:tä vastaavia analyyttisia menetelmiä lääkevalmisteiden laadunvalvontaan. SGS:n lääkevalmisteiden asiantuntijat auttavat organisaatioita ja yrityksiä koko toimitusketjussa hallitsemaan skeä parantamaan tuotteidensa laatua maailmanlaajuisesti yhtenäisellä, luotettavalla ja tehokkaalla tavalla tarjoamalla palveluja ja ratkaisuja, jotka on räätälöity nimenomaan lääkevalmisteiden laadunvalvontaa silmällä pitäen.

Ottamalla GMP-auditoinnin käyttöön organisaatiossasi, osoitat sitoutumisenne laatuun sekä turvallisuuteen koko lääkevalmisteiden toimitusketjussa.