Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Useat lentokoneiden komponentit on suunniteltu ja valmistettu kestämäään yli 50 vuotta. Pitkän käyttöiän vuoksi, ilmailuteollisuus tiedostaa asianmukaisen korjauksen, kunnossapidon sekä huollon (MRO) tärkeyden lentokoneiden keskeytyksettömässä turvallisessa käytössä.

Vastatakseen ilmailuteollisuuden ainutlaatuisiin tarpeisiin, alan sidosryhmät kehittivät AS/EN 9110 standardin alan korjaus- ja kunnossapitomenetelmien, laadunvarmistuksen ja MRO-toimenpiteitä suorittavien vähimmäistaitojen sekä -pätevyyden hallintaan.

AS/EN 9110 -standardi määrittelee kriteerit kaupalliseen, yksityiseen ja sotilaalliseen käyttöön tarkoitettujen lentokoneiden kunnossapitoa, korjaamista sekä huoltoa harjoittaville yrityksille. Tätä standardia sovelletaan yrityksiin, jotka valmistavat lentokoneiden osia ja komponentteja ja haluvat saada FAA:n myöntämän osien valmistusta koskevan PMA-hyväksynnän. AS/EN 9110 ei korvaa, vaan täydentää muita sääntömääräisiä ja sopimuksiin perustuvia vaatimuksia. SGS tarjoaa lentokoneiden kunnossapitoon liittyviä tarkastuksia sekä muun muassa seuraavat höydyt tarjoavaa AS/EN 9110 -sertifointia:

  • Perusteellinen perehtyminen ensisijaisiin ja jatkuviin AS/EN 9110 toiminnallesi sekä toimittajillesi asettamiin vaatimuksiin
  • Entistä tehokkaampi dokumentaation hallinta tehostaa toimintaa ja säästää kustannuksissa
  • Organisaation kehitysalueiden määrittely

SGS on maailman johtava sertifiointi-, tarkastus- ja verifointipalveluja tarjoava organisaatio. Meillä on kattava kokemus ilmailuteollisuudesta, jonka perusteella pystymme varmistamaan yrityksesi korjaus- ja huoltopalvelujen vastaavuuden AS/EN 9110-standardin asettamien vaatimusten kanssa. Varmistamme, että standardi sekä sen vaikutukset yrityksen toimintaan ymmärretään perusteellisesti.

AS/EN 9110-sertifiointi osoittaa yrityksesi sitoutumisen turvallisuuteen ja laatuun. Tee yhteistyötä SGS:n kanssa luotettavaa ja perusteellista sekä koko ilmailuteollisuudessa tunnustettua sertifiointia varten.