Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n lakisääteiset ja vapaaehtoiset tarkastuspalvelut: varmistamme, että laitteistosi täyttävät kaikki laatu- ja suorituskykyvaatimukset.

Järjestelmien, laitteiden ja materiaalien on täytettävä monia erilaisia lakisääteisiä ja vapaaehtoisia vaatimuksia. Suoritamme kaikkien tärkeimpien standardien ja paikallisten säädösten edellyttämät valtuutetut tarkastukset ja tarjoamme käyttöösi kattavan valikoiman lakisääteisiä ja vapaaehtoisia tarkastuspalveluita, joilla varmistetaan järjestelmiesi laatu, eheys ja työterveys sekä turvallisuus.

Maailman johtavana lakisääteisten ja vapaaehtoisten tarkastuspalvelujen tarjoajana tarjoamme käyttöösi ylivertaisen kokemuksen, asiantuntemuksen ja resurssit kaikkialla maailmassa. Toimimme ilmoitettuna laitoksena useimpien EU-direktiivien mukaisesti ja suoritamme valtuutetusti eri alojen tarkastukset ja sertifioinnit maailmanlaajuisesti.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää lakisääteisistä ja vapaaehtoisista tarkastuksistamme, joiden avulla voidaan varmistaa, että laitteistosi täyttävät kaikki laatu- ja suorituskykyvaatimukset.