Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n suorittama johtamisjärjestelmien sertifointi – varmista yrityksesi prosessien ja järjestelmien tehokkuus ja varmenna yhdenmukaisuus organisaatiosi koko arvoketjussa.

Palveluja tarjottaessa, raaka-aineita valmistettaessa tai tuotteita valmistettaessa ja myytäessä, yrityksen on noudatettava useita erilaisia tehokkaita järjestelmiä liiketoiminnan kannalta kriittisten tekijöiden hallitsemiseksi. Järjestelmien yhdenmukaisuus kaikkien uusimpien vaatimusten kanssa on varmistettava aina laadusta, ympäristöstä ja työsuojelusta tehokkaaseen energianhalllintaan saakka.

Tästä syystä SGS tarjoaa kattavan valikoiman auditointi- ja sertifiointipalveluja yrityksesi prosessien ja järjestelmien tehostamiseksi sekä yhdenmukaisuuden todistamiseksi koko arvoketjussa.

Maailman johtavana johtamisjärjestelmien sertifiointipalvelujen toimittajana, SGS tarjoaa yrityksesi käyttöön vertaansa vailla olevan kokemuksen, asiantuntemuksen sekä resurssit. Ainutlaatuisen globaalin verkostomme avulla pystymme tarjoamaan yrityksellesi alan asiantuntemuksen omaavat tarkastajat, jotka varmistavat vastaavuuden ja puhuvat paikallista kieltä. Lisäksi maailman tunnustetuimpana johtamisjärjestelmien sertifiointilaitoksena, SGS pystyy varmistamaan yrityksesi toimesta tapahtuvan vastaavien lakisääteisten määräyksien noudattamisen – kaikkialla maailmassa.

Näin SGS pystyy auttamaan yritystäsi hankkimaan johtamisjärjestelmiä sertifointeja ja vamistamaan yhdenmukaisuussertifoinnin useiden erilaisten johtamisjärjestelmiä koskevien standardien mukaisesti, joita ovat esimeriksi ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 ja ISO 50001 sekä useat muut.