Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n tyyppihyväksyntäpalvelut Venäjällä: varmistamme, että mittauslaitteesi ovat tarvittavien standardien mukaisia ja Venäjän käyttömääräysten mukaisia.

Venäjällä toimivien yritysten on varmistettava mittauslaitteidensa yhdenmukaisuus vaadittaviin määräyksiin nähden. Tyyppihyväksyntäpalvelumme auttavat varmistamaan, että saat tarvittavat tyyppihyväksyntätodistukset mittauslaitteillesi.

Miksi SGS:n tyyppihyväksyntäpalvelut?

Palvelumme:

  • Hanki mittauslaitteillesi tarvittavat tyyppihyväksyntätodistukset, jotka osoittavat vaatimustenmukaisuuden tarvittavien standardien määräyksiin nähden. 
  • Hanki käyttöluvat tuotteillesi Venäjän alueella.
  • Varmista, että mittauslaitteillasi ja niiden käyttödokumentaatiolla on asianmukaiset merkinnät.

Tyyppihyväksyntätodistukset alan johtavalta yritykseltä

Maailman johtavana sertifiointiyhtiönä tarjoamme monipuoliset asiantuntijapalvelut Venäjän sertifiointivaatimuksiin liittyen. Resurssimme ja asiantuntemuksemme avulla voimme varmistaa, että tuotteesi saavat Venäjän markkinoilla tarvittavat tyyppihyväksyntätodistukset.

Palvelumme:

  • Kansainvälisten ja venäläisten standardien asiantuntemus: autamme yhdenmukaistamaan kaksi eri järjestelmää nopeasti ja tehokkaasti.
  • Ainutlaatuinen globaali tavoitettavuus kaikissa tärkeimmissä maissa: hallinnoimme tehokkaasti monimutkaisia projekteja, joihin sisältyy useita eri maissa toimivia osapuolia, ja tarjoamme paikallista palvelua yrityksesi, asiakkaittesi ja tavarantoimittajiesi kielellä – kaikkialla maailmassa.
  • Venäjän sertifiointeihin liittyvät neuvontapalvelut: autamme estämään mahdollisia viivästyksiä, nopeutamme Venäjän tyyppihyväksyntäprosessia ja optimoimme kustannuksesi.
  • Ajantasaiset tiedot Venäjän tyyppihyväksyntäprosesseista: saat aina ajantasaiset tiedot uusimmista muutoksista.
  • Eheys, läpinäkyvyys ja esteettömyys: näiden kansainvälisten ominaisuuksiemme ansiosta olemme luotettavia tyyppihyväksyntäpalveluita etsivien asiakkaidemme ensisijainen valinta kaikkialla maailmassa.

Tyyppihyväksyntätodistuksiin liittyvät palvelumme:

  • teknisen dokumentaation asiantuntevat tarkastukset (tyyppihyväksyntää edellyttävät tai muut mittauslaitteet)
  • mittauslaitteiden testausten järjestäminen valtuutetussa testauskeskuksessa.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää siitä, miten tyyppihyväksyntätodistuspalvelumme auttavat hankkimaan Venäjän alueella tarvittavat hyväksynnät mittauslaitteillesi.