Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n säädöstenmukaisuuspalvelut – tarvittavat luvat Venäjän teollisuusprojekteillesi.

Ennen teollisuusprojektien, kuten tehtaiden tai tuotantolaitosten rakennustöiden aloittamista tarvitaan useita suunnittelu-, rakennus- ja muita teknisiä lupia. Tämän seurauksena projektisi saattaa edellyttää useita eri lupien, sertifikaattien, lisenssien ja muiden hyväksyntöjen yhdistelmiä, ennen kuin teollisuuslaitos voidaan ottaa käyttöön.

Projektin vaatimien lupien saaminen voi olla monimutkaista ja edellyttää koordinointia useiden kansallisten ja paikallisten viranomaisten kanssa. Esimerkiksi suurta investointiprojektia varten tarvitaan jopa 500 eri lupa-asiakirjaa.

Säädöstenmukaisuuspalvelumme auttavat suoriutumaan monimutkaisista lupaprosesseista ja varmistavat, että saat teollisuusprojektiesi edellyttämät luvat Venäjällä.

Maailman johtavana tarkastus-, sertifiointi- ja testausyhtiönä tarjoamme ylivertaisen Venäjällä noudatettavien standardien asiantuntemuksen. Autamme sinua selviytymään mahdollista esteistä ja varmistamme projektisi vaivattoman sekä turvallisen käyttöönoton.

Teollisuusprojektien säädöstenmukaisuuspalveluihimme Venäjällä kuuluvat:

  • Metrologian säädöstenmukaisuus – autamme metrologian säädötenmukaisuudessa mahdollisimman kustannustehokkaasti. 
  • Projektin säädöstenmukaisuuden hallinta – varmistamme teollisuusprojektisi säädöstenmukaisuuden nopeasti ja tehokkaasti.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme, miten säädöstenmukaisuuspalvelumme voi auttaa toteuttamaan teollisuusprojektejasi Venäjällä.