Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Maailmanlaajuisesti käytetty ilmailu- ja avaruusalan laadunhallintajärjestelmien AS/EN 9100-standardi kattaa ilmailu- ja avaruusalan koko toimitusketjun, mukaan lukien yritykset, jotka suunnittelevat ja valmistavat laitteita, toimittavat lisälaitteita tai varaosia ja tarjoavat toimitus- ja ylläpitopalveluja tai peruskorjaus- ja korjauspalveluja.

Tämän alan sektoreita varten on kehitetty useita toisiinsa liittyviä standardeja. AS/EN 9120 on laadunhallintajärjestelmien standardi, joka liittyy ilmailu- ja avaruusalan alihankkijoiden arviointiin. AS/EN 9120-standardi on kehitetty ilmailu- ja avaruusalan varastoluettelojen tarjoajille tai jakelijoille, jotka jälleenmyyvät, jakelevat tai varastoivat ilma-aluksissa tai ilmailu- ja avaruusalla käytettäviä osia. AS/EN 9120-sertifiointi osoittaa ilmailu- ja avaruusalalla toimiville kumppaneillesi, että ymmärrät standardin, noudatat vaatimuksia ja olet sitoutunut ilma-alusten turvallisuuden ylläpitämiseen. SGS:n maailmanlaajuinen ilmailu- ja avaruusalan tarkastajien verkosto suorittaa riippumattomia ja kaikkialla maailmassa tunnustettuja AS/EN 9120-sertifiointeja ja auditointeja ilma-alusten osien toimittajille ja jakelijoille eri puolilla maailmaa.

Olemme maailman johtava sertifiointi-, auditointi- ja verifiointiorganisaatio. Meillä on ilmailu- ja avaruusalasta laaja-alainen kokemus, jonka perusteella voimme verifioida, että toimintasi vastaa AS/EN 9120-standardin vaatimuksia. Pätevät tarkastajamme tuntevat standardin perusteellisesti. He varmistavat, että ymmärrät standardin ja sen vaikutukset toimintamenetelmiisi.

Olemme ilmailu- ja avaruusalan standardeihin liittyvien sertifiointien luotettu edelläkävijä. Tarkastajiemme suositusten avulla voit tehdä yrityksesi toiminnasta tehokkaampaa ja taloudellisempaa samalla, kun noudatat AS/EN 9120-standardin vaatimuksia.

Ota yhteyttä meihin ja hanki AS/EN 9120-sertifiointi, joka todistaa osaamisesi ilmailu- ja avaruusalalla. Soita jo tänään.