Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n laadunvalvonta – varmistaa prosessiesi, tuotteidesi, koneistojesi, laitteidesi ja päällysteittesi laadun missä päin maailmaa tahansa.

Laadun varmistamiseksi prosessiesi, tuotteidesi, koneidesi ja laitteidesi, järjestelmiesi ja päällysteittesi on täytettävä erilaiset lakisääteiset ja sopimusperusteiset laatuvaatimukset. Me hoidamme laadunvalvonnan ja sertifioinnin kaikkien määriteltyjen vaatimusten noudattamisen varmistamiseksi.

Toimimme asiantuntevana kolmantena osapuolena, ja meillä on luotettava osaaminen ja resurssit laadunvalvonnan suoittamiseksi. Johtavana tarkastusten, verifioinnin ja sertifioinnin tarjoajana olemme asiakkaiden ensisijainen valinta laadunvarmistukseen liittyvissä kysymyksissä kaikkialla maailmassa.

Tarjoamme asiakkaillemme ylivertaisen kokemuksen, asiantuntemuksen, resurssit ja ainutlaatuisen globaalin verkoston palvelut. Tämän ansiosta saat käyttöösi koulutettujen ja ammattitaitoisten teknisten asiantuntijoidemme palvelut valvomaan prossiesi, tuotteidesi, koneidesi, laitteidesi, järjestelmiesi ja päällysteittesi laatua kaikkialla maailmassa – nopeasti.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää laadunhallintapalveluistamme.