Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n kehittyneet järjestelmäpalvelut voivat auttaa varmistamaan prosessin automaation onnistumisen.

Kehittyneiden järjestelmäpalveluidemme ansiosta me olemme kaivosalan tuotantolaitosten ja suorituskyvyn optimointiin tarkoitettujen ainutlaatuisten metallurgisten teknologioiden globaali markkinajohtaja. Olemme olleet mukana yli sadan järjestelmän asentamisessa maailmanlaajuisesti. Kumppaninasi me tarjoamme sinulle tarvitsemiasi käyttöönotto- ja myynninjälkeisiä palveluita.

Tuotteemme ja palvelumme:

Modular Expert Technology (MET) -asiantuntijajärjestelmät

SGS:n kehittämä MET-asiantuntijajärjestelmä käyttää edistynyttä hallintateknologiaa, jolla toiminnan kannalta kriittiset asiantuntijaratkaisut saadaan käyttöön reaaliajassa. Edut:

  • Sovelluksia murskaamiseen, hiontaan, flotaatioon ja vedenpoistoon
  • Lyhyempi käyttöönottoaika, ohjausfilosofian koodaukseen perustuvat standardoidut parhaat käytännöt
  • Selkeä käyttöliittymä ja intuitiivinen selaus mahdollistavat useampien avainhenkilöiden pääsyn asiantuntijajärjestelmään
  • Sääntökoneen logiikassa käytetään sumeaa logiikka ja mallin ennakoivaa ohjausta (MPC).

METcam-keinonäköjärjestelmät 

METcam syöttää ohjausjärjestelmälle jatkuvaa valvontamateriaalia ja korvaa näin prosessinhoitajan silmämääräisen tarkastuksen. Sisältö:

  • METfroth: flotaatiokennojen vaahdon luokittelu
  • METrock: malmin sirpaloitumisen mittaaminen malminkuljettimilla
  • METball: murskainkuulien laskeminen

Arviointi

Arvioimme prosessisi tunnistaaksemme mittalaitteittesi ja ohjausjärjestelmiesi tilan sekä puutteet, jotka on korjattava ennen asiantuntijajärjestelmän ottamista käyttöön. Meillä on kattava kokemus edistyneiden prosessien käyttöönotosta, joten me voimme auttaa sinua löytämään älykkään tavan optimoida tuotantolaitoksesi automaatiotaso.

Tukipalvelut

Koska me uskomme, että projektin menestys perustuu siihen, että asiakas ottaa järjestelmän itse haltuunsa, me tarjoamme kattavia asiantuntijapalveluita etänä ja kenttätukipalveluita paikan päällä. Tukipalvelumme varmistavat asiantuntijajärjestelmäsi ihanteellisen toiminnan niin että voit maksimoida MET-ratkaisusi tuoton.

Miksi kannattaa valita SGS:n kehittyneet järjestelmäpalvelut?

Vuosikymmenien käytännön kokemukseen sekä ainutlaatuisen syvään ja laajaan toiminnalliseen osaamiseen perustuen SGS ymmärtää laitosprosesseja sekä tarjoaa työkaluja niiden nostamiseksi uusille suorituskyvyn ja optimoinnin tasoille. Asiantuntijamme tuovat projektiisi sekä oman osaamisensa että koko SGS:n tietovarannon. He suunnittelevat kanssasi parhaan strategian prosessiesi automatisoimiseksi sekä kehityskohteiden tunnistamiseksi. 

Sovelluksen luovutus- ja myynninjälkeisten palveluidemme sisältö:

  • Suorituskykytakuu
  • Käytännönläheinen ja myynnin jälkeinen koulutus sekä avoimet koodistot
  • Kattava tukipalvelu ja alueellinen läsnäolo

Saat lisätietoja SGS:n kehittyneistä järjestelmistä ottamalla meihin yhteyttä.