Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n tuonti- ja vientisertifikaatit: edistä tuotteidesi pääsyä uusille markkina-alueille ja varmista tuotteidesi säännöstenmukaisuus kohdemaassa.

Ennen tuotteiden myyntiä uudella makkina-alueella on varmistettava, että tuotteet täyttävät kansallisten ja kansainvälisten standardien vaatimukset. Siksi tuotteet on suunniteltava ja testattava niin, että ne soveltuvat myytäviksi kohdemaissa. Tuonti- ja vientisertifiointipalvelumme takaavat tuotteidesi pääsyn uusille markkina-alueille varmistamalla, että tuotteesi täyttävät tarvittavat turvallisuus- ja muut määräykset.

Miksi SGS:n tuonti- ja vientisertifiointipalvelut?

Tarvittavien tuonti- tai vientisertifikaattien saamisen edellytyksenä on usein, että tuotteet ovat valtuutetun yrityksen testaamia ja sertifioimia. Maailman johtavana tuonti- ja vientisertifiointiyhtiönä tarjoamme käyttöösi ainutlaatuisen kansainvälisen verkoston sekä kaikki tarvittavat tarkastukset valtuutetusti.

Tuonti- ja vientisertifiointipalvelumme:

  • varmistamme tuotteidesi vaatimustenmukaisuuden kohdemaasi määräysten mukaisesti
  • monimutkaisen sertifiointikonseptin ja sen eri vaiheiden selvittäminen
  • tarvittavien hyväksyntöjen, lupien, tuonti- ja vientisertifikaattien sekä lisenssien hankkiminen tuotteidesi uusille markkina-alueille pääsyä varten.

Luotettavat tuonti- ja vientisertifioinnit alan johtavalta yritykseltä

Maailman johtavana tarkastus-, varmennus-, testaus- ja sertifiointipalvelujen tarjoajana meidät tunnetaan laadukkaista ja luotettavista sertifiointipalveluistamme. Globaali toimipaikkaverkostomme kattaa yli 1 000 toimistoa ja laboratoriota ympäri maailmaa, joten sijaitsemme aina oikeassa paikassa tukeaksemme tuotteidesi pääsyä uusille markkinoille. Laajan kokemuksemme, asiantuntemuksemme ja resurssiemme ansiosta olemme asiakkaidemme ensisijainen valinta tuonti- ja vientisertifiointien sekä vaatimustenmukaisuusvakuutusten tarjoajana kaikilla aloilla ympäri maailman.

Tuonti- ja vientisertifiointipalvelumme:

  • asiakkaan valmistusprosessien auditoinnit
  • asiakirjojen tarkastukset ja teknisten määräysten ja standardien yhdenmukaisuuden varmistaminen 
  • fyysiset tarkastukset ennen toimitusta
  • näyteenotto, testaukset ja analyysit valtuutetuissa laboratorioissamme
  • kattavat yhteistyökumppaneiden ja myyjien valvontapalvelut

Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja siitä, miten tuonti- ja vientisertifiointipalvelumme voivat tukea tuotteidesi pääsyä uusille markkinoille ja varmistaa yhdenmukaisuuden kansallisiin ja kansainvälisiin standardeihin nähden.