Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n ympäristön arviointi- ja hallintapalvelut auttavat pienentämään toimintasi ympäristövaikutusta ja parantavat yrityksesi mainetta ja tehokkuutta.

Ympäristön arvionnissa tunnistetaan tulevaisuuden mahdolliset vaarat ja haasteet. Palvelun avulla voidaan pienentää yrityksesi haitallista vaikutusta lähiympäristöön. Ympäristöriskien arvioinnissa kartoitetaan tilanteet ja ennakoidaan tulevaisuuden haasteet, joten se takaa, että yrityksesi toiminta on integroitu ja budjetoitu tulevaisuutta silmällä pitäen. Palvelu auttaa myös tarttumaan välittömästi jo olemassa oleviin ongelmiin, esimerkiksi saasteiden lähteisiin, joten kalliilta puhdistustoimenpiteiltä vältytään myöhemmin.

Ympäristötietojen hallinta on olennainen osa ympäristönhallintastrategiaa. Se koskettaa liiketoiminnan kaikkia osa-alueita. Voimme auttaa sinua hallitsemaan, analysoimaan ja tulkitsemaan ympäristötietoja. Näin voit vähentää ja hallita mahdollisia riskejä ja korjata olosuhteita niiden mukaisesti.

Ympäristötietojen asiantuntijamme auttavat sinua varmistamaan, että yrityksesi ympäristötietojen hallinta noudattaa maailmanlaajuisia parhaita käytäntöjä ja antaa sinulle tarvitsemasi tiedot. Lue lisää.