Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Info

Kun viet tuotteita Euraasian talousliiton alueelle, sinun on varmistettava, että tuotteesi täyttävät EAEU alueen vaatimukset. Tästä webinaarista saat ajankohtaista tietoa EAC vaatimuksista tiiviissä paketissa.

Alkaa

03. joulukuuta 2020, 11:00

Päättyy

03. joulukuuta 2020, 13:00

Tapahtuman sijainti

Helsinki, Suomi

SGS Finland järjestää ilmaisen webinaarin

EAC-sertifiointi on vientikaupan kriittinen osa

Kun viet kuluttaja- ja teollisuustuotteita Euraasian talousunionin (EAEU) jäsenvaltioihin (mukaan lukien Venäjä, Valkovenäjä, Kazakstan, Armenia ja Kirgisia), tuotteidesi on täytettävä koko joukko EAEU:n vaatimuksia. SGS on maailman johtava tarkastus-, todentamis-, testaus- ja varmentamisyritys. Vuodesta 1993 lähtien SGS Finland Oy on auttanut asiakkaita vahvistamaan tuotteidensa yhteensopivuuden EAEU:n teknisten määräysten kanssa ja hankkimaan tarvittavat hyväksynnät EAEU-markkinoille pääsemiseksi.

Tämä webinaari tarjoaa kompaktin ja realistisen kuvan EAC-sertifioinnista. Webinaarin aikana saat ajankohtaista tietoa EAEU:n teknisistä määräyksistä, sertifiointiprosessista, viimeisimmistä muutoksista ja uutisista.

Webinaari järjestetään Teamsissa torstaina 3.12. klo 11-13

Asiantuntija: Victoria Lindqvist, Operations Manager, EAC

Webinaari on englanninkielinen.

Ilmoittaudu ilmaiseksi saadaksesi linkin tapahtumaan. 

HUOM! Rekisteröitymislinkissä on havaittu ajoittainen toimintahäiriö. Jos et saa vahvistusta rekisteröitymisestäsi 24 tunnin sisällä, otathan yhteyttä sähköpostitse: sgs.akatemia@sgs.com 

Tarvitsetko lisätietoja? Ota yhteyttä: 

Victoria Lindqvist
Operations Manager, EAC
+358 40 1827151