Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Mikrosaasteet ja pysyvät orgaaniset ympäristömyrkyt ovat suurina määrinä erittäin myrkyllisiä. Ota yhteyttä SGS:än jo tänään ja tilaa mikrosaasteen ja pysyvien orgaanisten ympäristömyrkkyjen testauspalvelu, jotta voit olla varma, että prosessisi ovat puhtaita ja turvallisia.

Mikrosaasteet ja pysyvät orgaaniset ympäristömyrkyt ovat orgaanisia yhdisteitä, jotka pysyvät ympäristössä, sillä ne eivät hajoa luonnollisesti. Ne voivat kerääntyä luontoon, elintarvikkeisiin ja ihmisten kudoksiin ja olla vahingollisia terveydelle. Dioksiinit voivat esimerkiksi kerääntyä ruokaketjussa. Akryyliamidia voi syntyä uppopaiston yhteydessä, ja kasvinsuojeluaineita voi jäädä hedelmiin ja vihanneksiin.

Mikrosaasteiden ja pysyvien orgaanisten ympäristömyrkkyjen testauspalvelumme pystyy tunnistamaan näiden toksiinien esiintymisen tuotantoprosesseissasi. Jos niitä löytyy, voimme auttaa etsimään tapoja hallita ja vähentää niiden esiintymistä. Autamme yritystäsi toimimaan ympäristöasetusten mukaisesti ja parantamaan toimintasi turvallisuutta.

Soveltavan kromatografian instituuttimme on ainutlaatuinen laboratorio, joka käyttää suuren resoluution kromatografiaa löytääkseen nopeasti pienimmätkin saastemäärät. Kokeneet tutkijamme analysoivat näytteet ja tunnistavat niissä mahdollisesti esiintyvät mikrosaasteet ja pysyvät orgaaniset ympäristömyrkyt. Uusinta tekniikkaa ja menetelmiä käyttäen he analysoivat suuren määrän eri aineita näiden saasteiden varalta. Tutkijamme toimittavat tulokset nopeasti, jotta voit tarvittaessa heti muuttaa tuotantoprosesseja.

Koska mikrosaasteet ja pysyvät orgaaniset ympäristömyrkyt voivat kulkeutua pitkiäkin matkoja, ne uhkaavat ihmisten terveyttä ja ympäristön turvallisuutta ympäri maailmaa. Sen vuoksi mikrosaasteita ja pysyviä orgaanisia ympäristömyrkkyjä tarkkaillaan jatkuvasti ja niitä koskevat tiukat määräykset, joiden tarkoituksena on estää niiden muodostuminen. Epäilyskin mikrosaasteista tuotteissasi voi vaarantaa yrityksesi jatkuvuuden ja maineen.

Luo turvallinen työympäristö ja pienennä yrityksesi ympäristövaikutusta. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin autamme valvomaan ja vähentämään työympäristösi saasteita.