Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Dioksiinit ja furaanit ovat karsinogeenisia kuten myös jotkut eniten säädellyistä ympäristöä saastuttavista aineista. Ota yhteyttä SGS:ään jo tänään ja tilaa toimipaikkasi turvallisuuden takaava dioksiini- ja furaanianalyysi.

Dioksiineja ja furaaneja syntyy tahattomasti teollisissa prosesseissa, esimerkiksi jätteiden poltossa, kemiallisessa tuotannossa ja paperin valkaisussa. Dioksiineja ja furaaneja esiintyy ilmassa, vedessä ja saastuneessa maaperässä. Kerääntyessään ne voivat olla haitallisia ihmisten terveydelle.

Dioksiini- ja furaanitestiemme avulla pystytään tunnistamaan myrkylliset päästöt ja parantamaan toimintasi turvallisuutta. Voimme auttaa yritystäsi ilman, veden ja maaperän puhdistuksessa käytössä olevilla ja hylätyillä teollisuuden toimipaikoilla. Monitoroimme myös elintarvikkeiden ja rehun dioksiini- ja furaanitasoja.

Meidät on akkreditoitu täysin sekä paikallisella että kansainvälisellä tasolla. SGS tunnustetaan yhdeksi maailman johtavista ja luotettavimmista dioksiinin ja furaanin testauslaboratorioista. Voit luottaa siihen, että laboratorioanalyyseissa tuotantoprosessit tutkitaan perusteellisesti, jolloin ympäristöä saastuttavien aineiden aiheuttamia päästöjä voidaan hallita ja vähentää.

Korkean resoluution massaspektrometria on ainoa laillisesti hyväksytty analysointimenetelmä dioksiini- ja furaanitasojen määrittämisessä. Työryhmämme sovelletun kromatografian instituutissa käyttävät uusimpia tekniikoita varmistamaan, että päästöjen kaikki mahdolliset lähteet tarkastetaan. Jopa alhaisia tasoja voidaan valvoa ja mitata tarkasti.

Voimme testata useita osa-alueita niiden tärkeyden mukaan arvioidaksemme dioksiineille ja furaaneille altistumisen riskin. Niitä ovat esimerkiksi maaperä ja sedimentit, vesi, ilma, savupäästöt, kasvi- ja eläinkudokset, veri ja seerumi sekä elintarvikkeet ja rehu. Testaamme tuhansia näytteitä joka vuosi ja pysyttelemme ajan tasalla viranomaisvaatimuksista. Voimme tarjota myös jatkuvaa tukea toimipaikkasi saastuneiden alueiden ennallistamiseen.

Anna kansainvälisesti tunnustettujen laboratorioidemme auttaa yritystäsi takaamaan työympäristön puhtaus ja turvallisuus. Ota yhteyttä työryhmäämme jo tänään ja takaa toimintasi turvallisuus.