Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Paranna pohjavesikaivojesi tuottavuutta SGS:n kaivojen porauksen hallinta- ja geotermisten palveluiden avulla.

Alasta riippumatta voi joskus olla tarpeen erottaa prosessivettä maaperästä tai asentaa geoterminen lämmitysjärjestelmä. Valtuutetuilla hydrogeologeillamme on laaja kokemus alasta, ja he ovat työskennelleet vastaavissa projekteissa ympäri maailmaa. Kaivojen hallintapalvelussamme työkohteesi arvioidaan, jotta voit saada sen vesivaroista kaiken irti ja varmistaa geotermisen järjestelmän tehokkuuden.

Työkohteen ominaisuuksista riippuen geoterminen putkisto asennetaan maaperään tai upotetaan veteen. Koska suljetussa geotermisessä putkistossa kiertää neste, joka on sekoitus vettä ja jäätymisenestoainetta, arvioimme mahdollisen vuodon vaikutukset pohjaveteen. Voimme myös optimoida avointa putkistoa käyttävän järjestelmän asennuksen arvioimalla maaperän vedenläpäisykyvyn ja varastointikapasiteetin sekä analysoimalla veden laadun. Valvomalla kaivon sijoittamista autamme varmistamaan tasaisen pumppaustason. Tavoitteena on saavuttaa pisin mahdollinen käyttöikä geotermiselle lämmitysjärjestelmällesi.

Yhdistämällä kokemuksemme kenttämittauksista ympäri maailmaa kattaviin tietoihimme geologiasta voimme tarjota ensiluokkaista palvelua. Autamme projektin joka vaiheessa: alkaen alkuvaiheen toteutettavuusarvioinnista, tarjousten ja poraussuunnitelmien vertailusta ja tulkinnasta ja päättyen kenttätyöhön ja seurantaan.

Käytössämme on aina laaja valikoima huipputason välineitä, joiden avulla poraamme, otamme näytteitä, tutkimme ne ja teemme mallinnuksia. Lopullinen raportti sisältää useita tilanteeseesi sopivia suosituksia. Soita kokeneille hydrogeologeillemme keskustellaksesi suunnitelmasta työkohteeseesi.

Ota kaikki hyöty irti työkohteesi resursseista ja soita asiantuntijoillemme jo tänään.