Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n karstitutkimukset selvittävät, onko toimipaikan maaperässä karstiluolastojen ja maanvajoamien syntymisen vaaraa. Ota yhteyttä jo tänään, niin kerromme lisää.

Karstimaassa eli syöpyneessä karbonaattikivessä voi piillä luolastoja, joissa pohjavesi pääsee kiertämään. Karbonaattikivien syöpyminen voi johtaa maanalaisiin vajoamiin, jotka taas voivat aiheuttaa vahinkoa toimipaikallasi rakennuksille ja rakenteille.

Kun riskialttiit alueet kartoitetaan ja karstiriskinhallintasuunnitelma laaditaan ajoissa, voidaan välttyä vahingoilta ja korkeilta kustannuksilta. Aloitamme tutkimukset analysoimalla toimipaikkasi geologisen rakenteen ja maaperän vakauden. Jatkotutkimustulokset ja pintaporausnäytteet paljastavat, mitä ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä kohteen rakentamisessa tulee ottaa huomioon. Joskus, etenkin jos karstimaata on löydetty, tarvitaan lisätutkimuksia kuten tomografiakuvauksia ja mikrogravimetrisiä analyyseja.

Karstiriskinhallinta on asia, jota ei kannata jättää huomiotta. Ota yhteyttä asiantuntevaan työryhmäämme jo tänään, niin räätälöimme yrityksesi tarpeita vastaavan suunnitelman.