Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n avulla otat hylätyt maa-alueet kuten entiset teollisuusalueet hyötykäyttöön. Ota yhteyttä ympäristötyöryhmäämme jo tänään, niin annamme lisätietoja siitä, miten voit hyödyntää käytöstä poistettuja maa-alueita.

Hylätyt maa-alueet, ns. brownfield-alueet, ovat usein entisiä teollisuuden toimipaikkoja, jotka eivät varsinaisesti kaunista ympäristöä. Alueita rakennettaessa teollisuudessa ei kiinnitetty yhtä paljon huomiota ympäristöseikkoihin kun nykyään. Alueiden käyttömahdollisuudet ovat erittäin hyvät, jos niitä kehitetään tehokkaasti ja asiantuntevasti. Toimipaikkoja voidaan kehittää ja käyttää niin, että niistä on hyötyä koko yhteisölle.

Hylättyjen alueiden hallintapalvelujemme auttavat yritystäsi kartoittamaan alueen tilanteen. Toimipaikassa voi olla asbestia, vaaralliseksi luokiteltavia jätteitä tai muita saasteita, ja sen maaperä tai vedet voivat olla saastuneita. Asiantuntijamme toimivat yhteistyössä yrityksesi arkkitehtien, urakoitsijoiden ja paikallisten viranomaisten kanssa, jotta hylätty alue saadaan hyödynnettyä tehokkaasti. Mietimme yhdessä kohteeseen soveltuvia, innovatiivisia ratkaisuja, jotka noudattavat paikallisia määräyksiä.

Arvioidessamme hylättyä aluetta pyrimme tunnistamaan toimipaikan mahdolliset ongelmat ja etsimään tehokkaita teknisiä ratkaisuja alueen käyttöönottoon, jätteen ja asbestin käsittelyyn, kehittämiseen ja maan kierrättämiseen. Autamme myös arvioimaan sijoituksesi tuoton. Arviossa otamme huomioon projektin etenemisen ja aikataulun.

Meillä on kokemusta lukuisista hylättyjen alueiden projekteista, joissa olemme kehittäneet luovia ja innovatiivisia ratkaisuja. Ammattitaitoomme voi siis luottaa. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja kysy integroitua alueen käyttöottosuunnitelmaa.