Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n saastuneen maan tutkimuksilla huolehdit siitä, että toimipaikkasi välttyy ympäristövaurioilta sekä maaperän ja pohjaveden saastumisen seurauksilta. Palveluidemme avulla suojelet yritystäsi ja säästyt kalliilta puhdistustoimenpiteiltä.

Maaperän ja pohjaveden saastuminen voi aiheuttaa terveys- ja ympäristöongelmia, joiden vaikutukset eivät rajoitu ainoastaan yrityksesi toimipaikkaan. Kokemuksemme ja kansainväliset verkostomme takaavat, että saat meiltä laadukasta palvelua eri puolilla maailmaa. Selvitämme maaperän ja pohjaveden saastumisongelmat nopeasti ja tehokkaasti.

Kokeneet työryhmämme käyttävät edistyksellisiä laitteita veden näytteenottoon analyyseja varten. Ammattilaiset tutkivat useita eri tekijöitä toimipaikan saasteiden määrittämiseksi valtuutetuissa laboratorioissamme ja siirrettävissä yksiköissä.

Maaperätutkimusten perusteella pystymme antamaan yrityksellesi riippumattomia neuvoja, jotta sen toiminta täyttää lakisääteiset vaatimukset. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä asiantuntijoihimme jo tänään.