Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n happaman valuman (ARD) palvelut voivat auttaa minimoimaan ympäristökorvausvastuun ennakoimalla kaivosten ja muiden geoteknisten toimintojen happaman veden virtaukset.

ARD-palvelumme analysoivat työmaan malmien hapontuotantopotentiaalin, ennakoivat ongelmat ja ehkäisevät pitkäaikaisen ympäristökorvausvastuun syntymistä. Kattavaan ARD-testauspalveluun kuuluvat ehkäisytrategiat ja käytännölliset ratkaisut, joilla vähennetään toimintojen ympäristövaikutusta. Autamme myös kustannustehokkaiden jätteenkäsittelyratkaisujen toteuttamisessa.

Meillä on ylivertainen maine ympäristöhaasteiden laadukkaiden ratkaisujen toimittamisessa, teknisen tuen antamisessa sekä lainsäädäntö- ja määräystenmukaisuuskysymyksissä neuvomisessa. Ota yhteyttä tiimiimme, niin laadimme ARD-toimintasuunnitelman.

ARD-palvelumme suoritetaan tunnustettujen maailmanlajuisten standardien mukaisesti käyttäen pitkälle kehitettyjä välineitä. Niihin kuuluvat:

  • kohteen tutkinta ennen toimintaa, toiminnan aikana ja sen jälkeen, jotta ARD-tilanteen laajuus ymmärretään täysin
  • kokonaisvaltainen jäteveden laboratorioanalyysi RSD:n ennustusta ja luonnehdintaa varten
  • laajat analyysit, mukaan lukien standardit staattiset ja kineettiset kokeet
  • ARD-käsittelyprosessien täydellinen suunnittelu ja pilottikokeet
  • vedenkäsittelyratkaisujen rakennuksen hallinta, käyttöönotto ja käynnistys.

Olitpa sitten aikaisessa luonnehtimis- ja ennaltaehkäisyvaiheessa tai edenneessä korjausvaiheessa, olemme riippumaton tekninen yhteistyökumppaninne. Ota meihin yhteyttä, jotta voimme työskennellä yhdessä ja varmistaa, että ARD-ongelmanne käsitellään tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.