Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Puhdas vesi on erittäin tärkeä ja herkkä osa ympäristöämme.

SGS kerää tietoa paikan päällä useiden eri palveluiden avulla. Niihin kuuluu myös tarkkailukaivojen asentamispalvelu. Ota jo tänään yhteyttä kaivojen asentamiseen erikoistuneeseen työryhmäämme.

Maaperän tai pohjaveden paikallinen saastuminen voi aiheuttaa ympäristö- ja terveysongelmia myös työkohteesi ulkopuolella. Suuret puhdistusoperaatiot voivat tulla kalliiksi yrityksellesi ja ne vaikuttavat maineeseesi ympäristön hallinnassa.

Tarkkailukaivojen asennuspalvelumme toimittaa kaikki tarvitsemasi tiedot vedestä. Näin voidaan tunnistaa mahdolliset riskit ja estää saastuminen.

Työryhmämme tarjoavat laajan valikoiman porauspalveluita, joiden avulla voidaan asentaa tarkkailukaivoja huokospainemittareille ja määrittää pohjaveden laatu paikoissa, joissa epäillään saastumista tai se on todennäköistä. Kun tarkkailukaivot on asennettu, sertifioitujen laboratorioiden verkostomme hoitaa näytteenoton ja analyysit, joissa määritetään työkohteesi mahdollinen saastuminen. Tarkkailukaivot voidaan jättää paikalleen ja niitä voidaan käyttää jatkuvaan veden laadun tarkkailuun. Voimme myös toimittaa automatisoidun, pysyvän pohjaveden seurannan, jossa käytetään tarkoitusta varten mukautettuja laitteita ja ohjelmistoja.

Säännöllisiä raporttejamme voidaan käyttää vedenoton lupahakemusten tukena sekä mahdollista puhdistussuunnitelmaa laadittaessa. Koska meillä on vuosien kokemus veden laatuongelmien ratkaisusta ympäri maailmaa, voit luottaa siihen, että löydämme pohjavesitilanteeseesi sopivan ratkaisun.

Vesi on yksi arvokkaimmista ja herkimmistä hyödykkeistämme. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin kerromme, miten saat kaiken hyödyn irti pohjavesivaroistasi.