Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Ota yhteyttä SGS:n ympäristöpalveluiden asiantuntijoihin ja varmista, että yrityksesi jätevedet eivät kuormita ympäristöä tai luonnonvesiä.

Käytämme bioottisia indeksejä luonnonvesien (jokien ja järvien) ja sedimenttien organismien testauksessa. Indeksien avulla voimme määrittää veden laadun ja mahdollisen puhdistuksen tarpeen.

Vesien biodiversiteetti on merkki siitä, että ympäristö voi hyvin. Saastuneissa luonnonvesissä erilaisten organismien määrä vaihtelee sen mukaan, miten hyvin ne kestävät saasteita. Näiden lajien määrän mittaaminen on bioottisten indeksien tunnistamisen perusta. Fysikokemialliset analyysit paljastavat viimeaikaiset saasteet. Bioottisten indeksien avulla saadaan kuitenkin kuva saastumisesta pitkällä aikavälillä.

Biologisten tietojen analysointi voi olla monimutkaista ja vaikeaa. Pystymme esittämään tarkat tiedot helposti ymmärrettävässä muodossa käyttämällä esimerkiksi bioottisten indeksien kaltaisia tekniikoita.

Käytämme bioottisia indeksejä seuraavien asioiden tunnistamisessa ja arvioinnissa:

  • selkärangattomien, harvasukasmatojen, piilevien ja kasviplanktonin määrä
  • jätevesipäästöjen vaikutukset  
  • vesien ekosysteemien hyvinvointi.

Kokeneet ympäristöalan asiantuntijamme tarjoavat kattavan valikoiman biologisia palveluja. Jos tutkimustulokset paljastavat, että ekosysteemi on häiriintynyt, tarjoamme valikoiman ekologisia tutkimuksia ja ratkaisuja ongelmiin.

Valtuutetut työryhmämme ja kansainvälisesti arvostetut laboratoriomme auttavat yritystäsi täyttämään vedenpuhdistukseen liittyvät kansalliset ja kansainväliset vaatimukset ja pienentämään teollisuudessa syntyvän jäteveden ja päästöjen määrää.

Ota yhteyttä meihin jo tänään. Annamme mielellämme tietoa siitä, miten voimme laatia suunnitelman ympäristöhallintaan, jolla voidaan tukea yrityksesi liiketoimintaa ja pienentää ympäristövaikutustasi.