Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n kaatopaikkatutkimuksiin erikoistuneet ympäristöasiantuntijat varmistavat kaatopaikkasi turvallisuuden ja ihanteellisen toimivuuden. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja kysy integroitua kaatopaikan hallintaratkaisua.

Kaatopaikan turvallisessa ja kannattavassa ylläpidossa on otettava huomioon monia ympäristöllisiä näkökohtia. Alueen pitäminen turvallisena voi olla monimutkaista ja vaatia jatkuvaa työtä. Yksi huomioon otettavista riskeistä on maan painuminen.

Kaatopaikkatutkimustemme avulla saat selville kohteen riskit ja yksityiskohtaista tietoa siitä, onko maan painuminen siedettävissä rajoissa tulevan toiminnan kannalta. SGS:n kaatopaikkatutkimustyöryhmä tarjoaa täyden yleiskatsauksen ja laajan valikoiman ratkaisuja täysin integroidun hallintasuunnitelman luomiseksi. Työskentelemme organisaatiosi kanssa riippumattomana tarkistajana ja varmistamme, että saat käyttöösi kaikki lainsäädännön ja turvallisuusmääräysten mukaiset tiedot, joita tulevissa töissäsi tarvitset.

Teemme kaatopaikkojen hallinnasta tutkimuksia, jotka auttavat hyvän jätehallintasuunnitelman toteuttamisessa. Oli kyseessä sitten käytössä oleva tai hylätty kaatopaikka, voimme tarjota seuraavia palveluita:

  • vaikutusten arviointi, joka tarjoaa kattavan kuvan kaatopaikan mahdollisista riskeistä ympäristölle
  • biokaasun, ilman ja hajujen mittaukset
  • valumaveden tarkkailu
  • sääanalyysit, joilla ennakoidaan saastuttavien aineiden vapautumiseen vaikuttavia tekijöitä

Palveluihimme kuuluu myös toimipaikkojen lisensointi- ja parannustutkimukset. Tarjoamme konsepteja ympäristönsuojeluun ja maaperän kuntoutukseen.

Saat lisätietoja ottamalla asiantuntijoihimme yhteyttä jo tänään.