Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS tarjoaa laajan valikoiman ympäristö- ja näytteenottopalveluita, jotka auttavat yritystäsi jätteiden käsittelyssä ja tuotteiden turvallisuuden parantamisessa. Lisäksi ne varmistavat, että toimintasi on määräysten mukaista.

Jos liiketoimintaasi kuuluu vaaralliseksi luokiteltavien jätteiden käsittely, tarjoamme laajan valikoiman palveluita, joilla taataan, että jätteet käsitellään tehokkaasti ja määräysten mukaisesti. Jäte- ja tuoteturvallisuuspalveluihimme kuuluu näytteenotto jätteistä ja kaatopaikan vajoamisen tarkkailu.

Jätteiden viisas hallinta on hyväksi liiketoiminnalle. Sen takaamiseksi tarvitset kuitenkin luotettavia tietoja. Koska olemme maailman johtava laboratorioanalyysien tarjoaja, pystymme tarjoamaan kattavat jätteiden näytteenotto- ja tarkkailupalvelut, jotka auttavat suojelemaan yritystäsi ja ympäristöä. Voimme auttaa kaatopaikkojen päällä sijaitsevien kohteiden tarkkailussa, jotta vältytään maan vajoamiselta ja kaatopaikan käyttöä ja tiivistymistä pystytään hallitsemaan.

Vältä kalliit sakot ja yrityksesi maineen vahingoittuminen, ja käsittele teollisuusjätteet läpinäkyvällä ja ympäristölle turvallisella tavalla. Ota yhteyttä akkreditoituun työryhmäämme jo tänään ja kysy jäte- ja tuoteturvallisuuspalveluistamme.