Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n energianhallintapalveluiden tavoitteena on parantaa yrityksen energiatehokkuutta ja mahdollistaa kustannussäästöt. Palvelumme ovat avuksi, halusitpa sitten noudattaa yrityksen sisäisiä menettelytapoja, täyttää lakisääteiset vaatimukset tai osoittaa sitoumuksesi kestävyyden edistämiseen. Ota yhteyttä meihin jo tänään, niin saat lisätietoa energiakatselmuksen eduista.

Energiatehokkuuteen sijoittamalla voit säästää kuluissa ja parantaa yrityksen tuottavuutta. Rakennusten osuus energiankäytöstä on noin 40 prosenttia ja ne muodostavat kasvihuonekaasupäästöistä noin kolmasosan. Siksi rakennuksiin kiinnitetään yhä useammin huomiota uusia määräyksiä ja sijoitushankkeita suunniteltaessa. Tehokkaat energianhallintatoimenpiteet vähentävät toimintakuluja sekä auttavat yritystäsi täyttämään energiamääräykset ja pienentämään ympäristövaikutuksia.

Kansainvälisillä energiatyöryhmillämme on pitkä kokemus katselmuksista ja energiatehokkaiden toimenpiteiden suunnittelusta. Vihreän energian katselmuksemme auttavat parantamaan yrityksesi tuottavuutta, vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja luomaan entistä mukavamman työympäristön, olipa toiveissasi sitten rakennuksen vertailuanalyysi, laitoksen energiaongelmat paljastava katselmus, yksityiskohtainen yleinen katselmus, joka tarjoaa kattavat analyysit vaihtoehtoiseen energiaan liittyvistä toimenpiteistä, tai investment-grade-luokiteltu katselmus, jossa keskitytään mahdollisten energiaa säästävien toimenpiteiden selvittämiseen.

Energiakatselmuksissamme noudatetaan kansainvälisesti tunnustettuja menetelmiä, joita ovat esimerkiksi IEA-ECBCS Annex 11 ja ASHRAE. Katselmuksiin kuuluvat seuraavat asiat:

  • energiaa kuluttavien laitteiden ja järjestelmien kenttätutkimus käytön aikana
  • rakennuksen toiminnan sekä käyttöasteen, käyttöaikataulujen ja sään vaikutusten tutkiminen
  • rakennuksen ja laitteiden tietojen kerääminen ja analysointi, asennettujen laitteiden tutkiminen sekä energialaskujen ja kulutuksen jakaantumisen analysointi
  • energiaa säästävien toimenpiteiden valinta ja arviointi
  • energiansäästömahdollisuuksien arviointi ja energiaa säästävän vaihtoehdon takaisinmaksuajan tai investoinnin tuottoprosentin arviointi

Tutkimme energiatehokkaan muotoilun ja suunnittelun mahdollisuudet, kun uusia rakennuksia suunnitellaan tai jo olemassa oleviin rakennuksiin tehdään muutoksia. Ehdotamme energiaa säästäviä toimenpiteitä ja kerromme teollisuudenalalle tai sektorille myönnettävistä tuki- ja kannustinohjelmista.

Energiakatselmuksen jälkeen voimme myöntää yrityksellesi energiamerkinnän. Merkintä on todiste rakennuksen määräystenmukaisuudesta ja energiansäästöstä. Se on hyödyllinen myös silloin, kun haluat myydä tai vuokrata rakennuksen.

Ota yhteyttä kokeneeseen työryhmäämme jo tänään ja järjestä energiakatselmus yritykseesi.