Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Arvioimalla toimintasi ympäristövaikutukset ja sosiaaliset vaikutukset SGS osoittaa, missä yrityksesi voi edistää paikallista kehitystä lisäämättä negatiivisia ympäristövaikutuksia.

Olemme markkinoiden johtava yritystoiminnan tarkastaja. Ympäristövaikutusten sekä ympäristövaikutusten ja sosiaalisten vaikutusten arviointipalvelujen avulla näet, kuinka toimintasi vaikuttaa paikalliseen yhteisöön ja ympäristöön.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme, kuinka voit hyötyä edistyksellisistä tutkimus- ja seurantapalveluistamme. Akkreditoidut, asiantuntevat työryhmämme tarjoavat innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla täytät energiamääräykset ja pienennät yrityksesi ympäristövaikutuksia.

Ympäristöasioiden arvioinnin edelläkävijänä voimme varmistaa, että yrityksesi laitokset ja tilat noudattavat kaikkia vaadittuja rakentamista ja kiinteistöjen hallintaa koskevia standardeja ja määräyksiä.

Ympäristövaikutusten ja sosiaalisten vaikutusten arviointi osoittaa, että haluat vaikuttaa myönteisesti paikalliseen ympäristöön ja yhteisöön. Ota yhteyttä valtuutettuun ympäristön arviointityöryhmäämme jo tänään.