Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n kartoitustutkimuksella selvität toimipaikkasi saasteet ja tarvittavat puhdistustoimenpiteet. Ota yhteyttä jo tänään, niin kerromme lisää.

Kun toimipaikan historia on selvitetty ja suuntaa-antava katsaus tehty, tiedetään, ovatko jatkotutkimukset tarpeen. Toimipaikassa voidaan tarvita perusteellinen kartoitustutkimus. Tutkimuksessa selvitetään maaperän ja pohjaveden tila sekä puhdistussuunnitelman laatimiseen tarvittavat seikat.

Kartoitukseen voi sisältyä useita tutkimusvaiheita saastumisen yksityiskohtien selvittämiseksi. Tutkimuksia jatketaan niin kauan, että saastumisen laajuus on selvillä. Tarvittaessa toimipaikkaan asennetaan huokospainemittareita sekä otetaan näytteitä maaperästä ja vedestä. Muita toimipaikkaan soveltuvia tekniikoita voidaan myös hyödyntää.

Tutkimuksessa voidaan turvautua tarvittaessa varsin perinpohjaisiin menetelmiin kuten maaperän syväporaukseen, kallioperän piikkaukseen, läpäisevyys- ja jäljitettävyyskokeisiin, maaperän granulometrisiin analyyseihin sekä pohjavesien virtausten suuntaa ja nopeutta mittaaviin testeihin.

Ota yhteyttä meihin jo tänään ja tilaa kartoitustutkimus, jolla varmistat, että olet ajan tasalla toimipaikkasi tilasta ja tarvittavista kustannustehokkaista toimenpiteistä.