Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n saastuneen maan tutkimuksilla huolehdit siitä, että toimipaikkasi välttyy ympäristövaurioilta sekä maaperän ja pohjaveden saastumisen seurauksilta. Palveluidemme avulla suojelet yritystäsi ja säästyt kalliilta puhdistustoimenpiteiltä.

Maaperän ja pohjaveden saastuminen voi aiheuttaa terveys- ja ympäristöongelmia, joiden vaikutukset eivät rajoitu ainoastaan yrityksesi toimipaikkaan. Kokemuksemme ja kansainväliset verkostomme takaavat, että saat meiltä laadukasta palvelua eri puolilla maailmaa. Selvitämme maaperän ja pohjaveden saastumisongelmat nopeasti ja tehokkaasti.

Ammattilaisverkostomme käyttää valtuutettuja laboratorioitamme ja siirrettäviä yksiköitä, joissa tutkitaan toimipaikassa mahdollisesti olevia saasteita. Yhteistyössä kanssasi kehitämme toimivan ympäristönhallintaohjelman ja kustannustehokkaan suunnitelman toimipaikan parantamiseksi ja kehittämiseksi.

Maaperätutkimusten avulla voimme antaa yrityksellesi riippumattomia neuvoja, jotta yrityksesi toiminta täyttää lakisääteiset vaatimukset. Saat lisätietoa ottamalla yhteyttä asiantuntijoihimme jo tänään.