Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS tarjoaa kattavan valikoiman validointi- ja verifiointipalveluita, joiden avulla voit tehdä pakolliset ja vapaaehtoiset raportit toimintasi kasvihuonekaasupäästöistä.

Varmistamme, että kasvihuonekaasupäästöistä ja niiden vähentämisestä raportoidaan kattavasti, yhtenäisesti ja tarkasti. Päästöjen verifiointi auttaa noudattamaan sallittuja rajoja ja helpottaa vapaaehtoista raportointia. Sertifioimme myös päästövähennyksiä. Ilmastonmuutosohjelmamme on avuksi myös kasvihuonekaasujen päästökaupassa. Ohjelmassa edistetään tarkastusmenettelyjen standardointia, joten se mahdollistaa osallistumisen kansainvälisiin projekteihin.

Ilmastonmuutospalveluihimme kuuluu erilaisia malleja hiilijalanjäljen arvioimiseen ja hiilipäästöjen vähentämisen seurantaan. Mallien avulla voidaan myös tutkia yrityksen hiilineutraalius ja oikeus käyttää hiilipäästömerkintää. Tarkastamme projektit, jotta ne täyttävät asiaankuuluvat kelpoisuusvaatimukset. Palvelumme on tarkoitettu sellaisille yrityksille, jotka kuuluvat EU:n päästökauppadirektiivin piiriin, joilla on puhtaan kehityksen mekanismiin liittyvä hanke tai jotka haluavat osallistua johonkin vapaaehtoiseen tai valtion perustamaan hankkeeseen.

Saat lisätietoja alallesi sopivista ilmastonmuutospalveluistamme soittamalla meille jo tänään. Siten voit hyödyntää kilpailuedut liiketoiminnassasi.