Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Hiilidioksidiarkometrian menetelmillä kuten radiohiiliajoituksella voit mitata tarkasti yrityksesi hiilidioksidipäästöt ja pienentää hiilijalanjälkeäsi. Ota yhteyttä työryhmäämme jo tänään, niin kerromme kuinka voit kuormittaa ympäristöä vähemmän.

Voimme auttaa yritystäsi hiilidioksidipäästöjen mittaamisessa ja vahvistaa ne riippumattomalla analyysilla. Hiilidioksidiarkeometrinen analyysi määrittää yrityksesi biogeenisen hiilen palamisesta syntyvän sähkö- ja lämpöenergian määrän. Analyysin ansiosta voit pienentää hiilijalanjälkeäsi ja vaikuttaa yrityksesi hiilipäästökauppaan. Analyysi täydentää yrityksesi ympäristönhallintasuunnitelman, jolla voit seurata tuotannon ympäristöystävällisyyttä ja pitää kirjaa vuosittaisista kasvihuonekaasupäästöistä.

Huomattava osuus hiilidioksidipäästöistä on peräisin biogeenisen hiilen (biologisen, hiilestä, vedystä ja hapesta valmistetun materiaalin) palamisesta. Hiilen luonnollisesta kierrosta johtuen biomassan poltossa syntyy myös päästöjä, joita pidetään hiilineutraaleina. Nykyisessä Kioton pöytäkirjassa ja monissa kasvihuonekaasupäästöohjelmissa biogeenisen hiilen ja sen sivutuotteiden käyttö vaihtoehtoisina polttoaineina voidaan luokitella kasvihuonekaasupäästöjä vähentäväksi toiminnaksi.

Erottamalla toisistaan ​​biogeenisistä ja fossiilisista lähteistä peräisin olevan hiilidioksidin, yrityksesi voi määrittää kasvihuonekaasupäästönsä ja selvittää asemasi päästökaupassa. Jos voit luotettavasti raportoida päästöjen vähentymisestä, voit myös mahdollisesti myydä ylijääneet päästöoikeudet.

Asiantuntevien hiilidioksidipäästö- ja seospolttoainetyöryhmiemme näytteenottomenetelmät ovat aina viimeisimpien tekniikoiden mukaisia. Radiohiiliajoituksen ansiosta ei tarvita polttoaineseosten fyysisten ominaisuuksien paljon työtä vaativia​​, kalliita ja vaarallisia testejä tai muita jatkuvaa seurantaa vaativia mittausmenetelmiä. Valtuutettu ja radiohiiliajoitukseen erikoistunut laboratorio analysoi tulokset.

Vähennä toimintasi ympäristöhaittoja jo tänään. Ota yhteyttä ympäristöasiantuntijoihimme jo tänään, niin räätälöimme yrityksellesi kestäviä ratkaisuja.