Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n laboratorioanalyysit - noudata ympäristösäädöksiä

Toiminnallamme on sekä paikallisia että kansainvälisiä akkreditointeja. Meidät tunnustetaan yhdeksi maailman johtavista testauslaboratorioista. Kokeneet työryhmämme tekevät monenlaisia laboratorioanalyysejä, joiden avulla voit täyttää ympäristölainsäädännön vaatimukset. Riippumattomat ympäristöraporttimme auttavat osoittamaan sen, että organisaatiosi toiminta on ympäristön kannalta vastuullista. Palvelujemme avulla voit myös laatia toimintasuunnitelman yrityksesi ympäristövaikutuksen vähentämiseksi.

Ilma-analyysimme avulla voit vähentää yrityksesi vaarallisia päästöjä ja ehkäistä työntekijöille aiheutuvia terveyshaittoja. Tarjoamme päästöjen tarkkaa ja riippumatonta mittausta ja verifiointia. Niiden ansiosta voit varmistaa toimintasi määräystenmukaisuuden ja vähentää säänneltyjen, ympäristöä saastuttavien aineiden päästöjä.

Ota yhteyttä valtuutettuun työryhmäämme jo tänään ja kysy laboratorioanalyysia. Se parantaa yrityksesi ympäristönhallintaa ja auttaa ympäristötoiminnan kehittämisessä.