Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Rakennatpa sitten uutta tai purat vanhaa, SGS:n ympäristö- ja turvallisuuspalvelujen avulla toimipaikkasi on toimintasi jälkeen kunnossa.

SGS:n liikkuvat ympäristölaboratoriot tarjoavat nopeita ja luotettavia tutkimustuloksia, jotka takaavat, että toimipaikkasi projekti on kustannustehokas sekä budjettisi ja aikataulusi mukainen.

Toimipaikan tutkinta ja ympäristönhallinta voi olla tarpeen saasteiden ja myrkkyjen poistamiseksi maaperästä ja vedestä. Tällöin huolehditaan myös ympäristöstä ja ihmisten terveydestä. Kohteen tutkimukset voivat usein tulla kalliiksi, mutta SGS tarjoaa organisaatiollesi kustannustehokkaita laboratoriopalveluja. Nopeat ja luotettavat tutkimustulokset ovat tärkeitä, jotta projektisi aikataulu pitää ja kalliilta turhalta odottelulta vältytään. Tehokkaan, ajantasaisen analyysimme ansiosta yrityksesi toiminta ja tuottavuus eivät kärsi.

Liikkuvien ympäristölaboratorioidemme analyysien ja tutkimustulosten pohjalta laadimme tarpeidesi mukaisen ja kustannustehokkaan toimintasuunnitelman. Toimintaamme kuuluu ympäristövaikutuksen arviointi, riskinarviointi sekä seulonta- ja lopputiedot myös kansainvälisissä projekteissa. Palveluitamme käytetään julkisen hallinnon sekä armeijan, teollisuuden ja kaivosalan laitoksissa. Käytämme ainoastaan ympäristönsuojelulaitosten hyväksymiä analyysimenetelmiä ja huolehdimme lainsäädännön noudattamisesta puolestasi.

Testimme:

  • Mikrobiologisen toiminnan mittaaminen
  • Juomaveden laadun tarkastus
  • Veden käsittelyprosessien optimointi
  • Raaka- ja raskasöljypitoisuuksien selvittäminen
  • Polykloorattujen bifenyylien paikantaminen
  • Haihtuvien orgaanisien yhdisteiden seulonta

Kehitämme organisaatiollesi kustannustehokkaan ympäristönseurantasuunnitelman. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin kerromme lisää.