Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n monipuolisten testauspalvelujen avulla varmistat, että toimipaikkasi ilmassa, maaperässä ja pölyssä ei ole haitallisia bakteereja ja että työympäristö on puhdas ja tuottoisa.

Työpaikallasi voi olla pölyä ja hiukkasia, jotka voivat saastuttaa ympäristöä. SGS:n ilman ja pölyn näytteenottopalvelut takaavat, että työskentelet puhtaassa ja turvallisessa ympäristössä.

Riippumattomat laboratoriomme selvittävät toimipaikan saastuttavien aineiden ja mikrosaasteiden määrän erilaisilla edistyneillä ilma- ja pölyanalyyseilla.

Tulokset saadaan selville nopeasti, ja ne paljastavat, mihin alueisiin toimipaikallasi tulee erityisesti kiinnittää huomiota. Tutkimustuloksemme toimivat luotettavana ja kustannustehokkaana sertifiointiprosessina, todisteena siitä, että organisaatiosi toiminta on ympäristön kannalta vastuullista.

Ota yhteyttä meihin jo tänään ja tilaa asiantunteva analyysi.

Työpaikallasi voi olla pölyä, hiukkasia tai päästöjä, jotka voivat saastuttaa ympäristöä. Ilman ja pölyn näytteenottopalveluidemme avulla voit varmistaa puhtaan ja turvallisen työympäristön. Ne antavat myös todisteita siitä, että yrityksen toiminnassa noudatetaan määräyksiä ilma-, melu-, haju- ja tärinäpäästöjen vähentämisestä.

Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä luotettavaan ja valtuutettuun työryhmäämme jo tänään.