Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n ympäristön arviointi- ja hallintapalvelut auttavat pienentämään toimintasi ympäristövaikutusta ja parantavat yrityksesi mainetta ja tehokkuutta.

Ympäristön arvionnissa tunnistetaan tulevaisuuden mahdolliset vaarat ja haasteet. Palvelun avulla voidaan pienentää yrityksesi haitallista vaikutusta lähiympäristöön. Ympäristöriskien arvioinnissa kartoitetaan tilanteet ja ennakoidaan tulevaisuuden haasteet, joten se takaa, että yrityksesi toiminta on integroitu ja budjetoitu tulevaisuutta silmällä pitäen. Palvelu auttaa myös tarttumaan välittömästi jo olemassa oleviin ongelmiin, esimerkiksi saasteiden lähteisiin, joten kalliilta puhdistustoimenpiteiltä vältytään myöhemmin.

Tarjoamme ympäristöriskien arviointipalveluja, joiden avulla voidaan määrittää yrityksen toimintaan liittyvät riskit. Palvelut antavat myös todisteen siitä, että yritys on sitoutunut pienentämään ympäristövaikutuksiaan. Voimme auttaa yritystäsi täyttämään kaikki ilma-, melu-, haju- ja tärinäpäästöihin liittyvät alakohtaiset määräykset.

Ota yhteyttä asiantuntevaan työryhmäämme jo tänään ja kysy räätälöityä arviointia ja ympäristönhallintasuunnitelmaa.