Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Juomavesitestauksella varmistetaan, että vesi on turvallista ihmisen käytettäväksi.

Eri puolilla maailmaa vastuu juomaveden laadun valvonnasta on kunnilla, järjestöillä ja/tai yksityisillä yrityksillä. Puhdas juomavesi on välttämätöntä ihmisten terveydelle. Juomavesi ei saa sisältää epäpuhtauksia, kuten bakteereja, raskasmetalleja tai torjunta-aineita. SGS auttaa testaamaan juomavetesi ja varmistamaan, että se on turvallista ihmisten käyttöön.

SGS:n juomaveden testauspalvelu

SGS testaa ja analysoi juomavettä käyttäen uusimpia tieteellisiä menetelmiä. Laaja kattaus parametreja mahdollistaa tarkat, paikkansapitävät ja oikeudellisesti pitävät tulokset. Menetelmiä ovat muun muassa seuraavat:

  • Mikrobiologinen testaaminen
  • Pienten pitoisuuksien metallien ja merkittävien anionien testaaminen
  • Laaja valikoima orgaanisten yhdisteiden testejä (hiilivedyt, PAH-yhdisteet, torjunta-aineet, haihtuvat yhdisteet, PCB jne.)
  • Desinfioinnin sivutuotteiden testaus, mukaan lukien haloetikkahapot (HAA), trihalometaanit (THM), NDMA, bromaatti, bromidi, kloraatti ja kloriitti
  • Polymeerien mikrohiukkasten tunnistaminen

Miksi valita SGS?

Olemme suunnitelleet prosessimme näytteenotosta raportointiin niin, että ne auttavat sinua täyttämään lakisääteiset velvollisuutesi. Missä tahansa oletkin, meillä on asiantuntemusta, joka auttaa sinua juomaveden testausvaatimuksissasi. SGS:llä on yli 95 laboratoriota 65 maassa ympäri maailmaa, ja se tarjoaa ainutlaatuisen juomavesitestauksen osaamisverkoston

Ota yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon ja kysy lisää juomavesitestauksesta.

Ota yhteyttä