Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Suojele meriympäristöä painolastiveden testauksella.

Aluksen painolastivesi voi kuljettaa ei-toivottuja merilajeja ja mikro-organismeja uusiin ympäristöihin, vahingoittaa kotoperäistä ekosysteemiä sekä saastuttaa kalastusvesiä sedimentillä ja jätteellä. Painolastivesinäytteiden yksityiskohtainen analysointi on ainoa tapa varmistaa, että laivaustoimintasi tapahtuu turvallisesti ja puhtaasti.

SGS:n painolastiveden testauspalvelut

SGS:llä on liikkuvia painolastiveden näytteenottolaitteistoja satamissa ympäri maailmaa ja kaikkia niitä tukee vertaansa vailla olevien akkreditoitujen laboratorioidemme verkosto. Käytämme uusimpia näytteenottolaitteita – kuten kädessä pidettäviä kaapeli- tai kelanäytteenottimia ja isokineettisiä näytteenottojärjestelmiä – tarjoamme kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat sinua suojelemaan ympäristöä ja yrityksesi mainetta.

Testausparametreja ovat:

  • Lämpötila
  • Suolapitoisuus
  • Orgaaninen aines
  • Klorofylli
  • Päästöt ja sedimentti
  • Eläin- ja kasviplankton

Seurantamme auttaa ylläpitämään planktonin ja merieliöiden terveyttä kansainvälisten ympäristönormien mukaisesti.

Tuloksesi näytetään uusimmalla kuvantamistekniikalla, ja raportit on laadittu täyttämään painolastiveden hallintaa, käsittelyä ja puhdistamista koskevat vapaaehtoiset ja pakolliset säännöt.

Lisäarvo

Asiantuntijamme voivat myös riippumattomasti todentaa painolastiveden hallinnassa ja hoidossa käytettyjen kaupallisten teknologioiden ja biologisten käsittelyjen suorituskyvyn, kustannustehokkuuden ja turvallisuuden.

Miksi valita SGS?

Yli 6000 ympäristöasiantuntijan maailmanlaajuisen verkoston avulla SGS on paras valinta varustamoille, jotka haluavat suojella ympäristöä, täyttää lakisääteiset velvoitteensa ja vähentää mainehaittoja ja lisäkustannuksia.

Jos haluat lisätietoja painolastiveden testauksesta, ota yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon.

Ota yhteyttä