Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Tue resurssivahinkojen arviointia ja oikeudenkäyntitapauksia kudos- ja eritetestauksen avulla.

Eritteiden, ihmis-, eläin- ja kasvikudosten epäpuhtauksien analysointi on monimutkaisempaa kuin tavallisten matriisien (kuten vesi tai maaperä) analysoiminen ja se edellyttää alhaisten toteamisrajojen lisäksi erityisiä näytteen homogenisointi-, uutto- ja puhdistusmenetelmiä. Aktiivisiin oikeudenkäynteihin liittyvä analyysi edellyttää lisäasiantuntemusta menetelmän suorituskyvyn validoinnista (esim. Daubertin standardin mukaisesti) ja näyteketjusta.

Kudos- ja eritepalvelut

Meillä on Euroopassa, Aasian ja Tyynenmeren alueella ja Pohjois-Amerikassa erikoistuneita laboratorioita, ja olemme alan johtava kudos- ja eriteanalyysien tarjoaja. Asiantuntijamme käyttävät uusinta teknologiaa ja instrumentteja analysoidessaan näytteitä, mukaan lukien:

  • Makean veden ja meriveden organismit
  • Kudos
  • Ihmiskehon nesteet – veri, virtsa tai rakkulat
  • Biosolidit

Voimme kvantifioida tarkasti erittäin alhaisia pysyvien orgaanisten yhdisteiden, kuten per- ja polyfluorialkyyliaineiden (PFAS), dioksiinien ja furaanien, pitoisuuksia, polykloorattuja bifenyylejä (PCB), polybromidifenyylieettereitä (PBDE), orgaanisen kloorin torjunta-aineita, polysyklisiä aromaattisia hiilivetyjä (PAH-aineet), lääkeaineita ja hygieniatuotteita.

Miksi valita SGS?

Kudos- ja eriteanalyysien johtajana olemme kärkisijalla analyyttisten palveluiden kehittämisessä ja laajentamisessa ekotoksikologiaan keskittyvien asiakkaiden tukena. Asiantuntijamme osaavat mitata biologisia vasteita epäpuhtauksille kohdennetun metabolomiikan avulla yhdessä epäpuhtauksien kanssa, usein samoissa näytteissä, optimoiden näin näytteenottokustannukset ja arvokkaan kudoksen käytön.

Ota yhteyttä SGS:n paikalliseen toimistoon ja pyydä lisätietoja kudosten ja eritteiden testauspalveluista.

Ota yhteyttä