Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Tunnista vaaralliset materiaalit ja suojele ympäristöä ja ihmisten terveyttä rakennusmateriaalien testauksella.

Rakennusmateriaalit voivat vaikuttaa suoraan ympäristöön ja asukkaiden terveyteen. Haitalliset materiaalit, kuten asbesti, on voitu kieltää monissa maissa, mutta niitä löytyy edelleen vanhemmista rakennuksista tai rakennusmateriaaleista, mikä vaarantaa ihmisten terveyden.

Sidosryhmien pitäisi tietää mitä materiaaleja heidän rakennuksissaan on käytetty. Osana rakennustutkimuksia materiaalitestauksessa tunnistetaan vaaralliset aineet ja määritetään vastuulliset ja ajallaan tehdyt toimintasuunnitelmat.

Rakennusmateriaalien testaus

Maailmanlaajuisen ISO 17025 -akkreditoidun laboratorioverkoston avulla SGS tarjoaa analyyttisen arvioinnin rakennusmateriaaleista ja sisäilman laadusta.

Rakennusmateriaaleista voidaan arvioida monenlaisista aineita, kuten:

  • Asbesti
  • Kuudenarvoinen kromi
  • Lyijy
  • Formaldehydi
  • PCB:t
  • Raskasmetallit

Ilmassa leijuvien kuitujen valvontaan tarkoitetuilla laitteilla voimme myös testata rakennusympäristöjä kansallisten ja kansainvälisten standardien mukaisesti. Näitä ovat vaihekontrastimikroskoopit, skannaavat elektronimikroskoopit ja läpäisyelektronimikroskoopit, joiden avulla voimme toimittaa kattavan rakennusmateriaali-ilmanlaaturaportin.

Miksi valita SGS?

Yli 100 maassa toimivan, maailmanlaajuisten ja huipputeknisten laboratorioiden tukeman ympäristöterveyden asiantuntijaverkostomme kanssa voimme auttaa sinua ymmärtämään materiaaleja rakennuksessasi ja arvioimaan ihmisten terveydelle aiheutuvia riskejä.

Tarkka ja selkeä data mahdollistaa tietoon perustuvan päätöksenteon sekä auttaa sinua suojelemaan työntekijöitäsi ja varmistamaan paikallisen lainsäädännön noudattamisen.

Saat lisätietoja rakennusmateriaalien testauspalveluista ottamalla yhteyttä SGS:n paikalliseen toimistoon.

Ota yhteyttä