Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Sisäilma-analyysi arvioi epäpuhtauksien tasoa ilmanlaadun parantamiseksi.

Huonolaatuinen sisäilma voi olla haitallista tilan käyttäjille, vähentää tuottavuutta ja lisäksi nostaa kustannuksia, kun työteho laskee. Yhdysvaltojen Green Building Council (USGBC) on kehittänyt maailmanlaajuisesti tunnustetun ympäristöluokitusjärjestelmän nimeltä LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), mikä auttaa rakentamaan terveitä, kestävän kehityksen mukaisia ja kustannustehokkaita rakennuksia. LEED-ympäristöluokitusjärjestelmään kuuluu myös sisäilman laatu ja sen testaus.

Maailmalla on myös muita vastaavia järjestelmiä (esimerkiksi BREEAM, DGNB, EDGE, RESET...), joissa sisäilman laatu on yhtä tärkeää. SGS tarjoaa sinulle seuranta- ja testauspalveluja, joiden avulla voit saavuttaa korkeimman mahdollisen sijoituksen näissä järjestelmissä.

SGS:n sisäilmapalvelut

Meillä on maailmanlaajuinen ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuusasiantuntijoiden sekä akkreditoitujen laboratorioiden verkosto, joiden ainutlaatuinen asiantuntemus auttaa organisaatiotasi arvioimaan ja parantamaan sisäilman laatua.

Testaamme monia erilaisia kemikaaleja ja parametreja, jotka ovat merkityksellisiä sisäilman laatuohjelmassa:

  • Orgaaniset yhdisteet (kaasut, formaldehydi, puolihaihtuvat yhdisteet, isosyanaatti, etyleeniglykoli...)
  • Home
  • Hiukkaset, pöly, piidioksidi, asbesti, höyryt, dieselpakokaasujen hiukkaset
  • Metallit

Erityisesti LEED-sertifikaattia varten olemme myös kehittäneet LEED-sisäilman laadun testaussarjan, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset sisäilman laadun testaamiseen LEED-akkreditointia varten.

Miksi valita SGS?

Maailman johtavana testaus- ja sertifiointialan yrityksenä meidät tunnetaan laadustamme ympäri maailmaa. Ymmärrämme kansainvälisten standardien mukaan suoritetun näytteenoton ja testauksen tärkeyden, joten voit olla varma, että ilmanlaatutestauksesi suoritetaan LEED:in kannalta oikeiden standardien mukaisesti.

Jos haluat lisätietoja sisäilmapalveluista, ota yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon.

Ota yhteyttä