Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Jalostamojen ja petrokemian laitosten on valvottava alueidensa rajoja VOC-yhdisteiden osalta niiden ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

Loppuvuodesta 2015 Yhdysvaltain ympäristönsuojeluvirasto (EPA) julkaisi säännön, jonka mukaan öljynjalostamojen ja petrokemian laitosten on seurattava bentseenipäästöjään alueensa rajalinjalla. Menetelmän teknisten ja käytännön etujen vuoksi EPA otti käyttöön seurannan passiivisen näytteenoton avulla. Menetelmän etuihin kuuluvat mm. alhaiset havaitsemisrajat, korkea tarkkuus ja täsmällisyys. Menetelmä on myös helppokäyttöinen, sillä se ei vaadi näytteenottopumppuja ja se voi tuottaa aikaintegroituja tuloksia.

Yhdysvaltojen ulkopuolella vastaavia menetelmiä harkitaan yhä enemmän, ja niistä tulee jalostamojen ja petrokemian laitosten operaattoreille pakollisia.

SGS:n rajalinjavalvonta

SGS tarjoaa palveluja US EPA-menetelmälle 325: Haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC) haja- ja aluelähteistä. Kattavat rajalinjapalvelumme sisältävät:

  • Laadunvarmistus – kokeneiden ammattilaisten ja tiukkojen suorituskykyohjelmien tuella
  • Näytteenottojärjestelmät – käyttäjäystävälliset, täydelliset kenttänäytteenottosarjat saatavilla
  • Reaaliaikainen tuki – saatavilla verkossa
  • Tekninen osaaminen – laboratorioidemme ja asiantuntijoidemme kautta
  • Akkreditoidut laboratoriot – sertifioitu osavaltion ja liittovaltion ohjelmille
  • Säädösten noudattaminen – voi avustaa sääntelyviranomaisten kanssa
  • Tietojen tulkinta – parhaat analyysityökalut päästölähteen määrittämiseksi
  • Kilpailuetu – hinnoittelu sisältää lisäarvopalvelut
  • Räätälöity raportointi – tarpeittesi mukaan suoralataamalla ja/tai sähköisesti toimitettuna

Passiiviset valvontamenetelmät tarjoavat useita teknisiä ja käytännön etuja, kuten alhaiset havaitsemisrajat, korkean tarkkuuden ja täsmällisyyden, usean päivän aikana integroidut tulokset, ei tarvetta näytteenottopumpuille, helppokäyttöisyys ja merkittävät kustannussäästöt.

Tarjoamme parasta sähköistä tiedonjakelua laajojen tiedonhallintajärjestelmien kautta. Ne varmistavat tarkkuuden, laadunvalvonnan ja asiakastyytyväisyyden. Monet näistä palveluista ovat teollisuuden innovaatioita, ja me tuomme niihin oman lisämme.

Haihtuvat orgaaniset yhdisteet

Vaikka bentseeni on alueellisen seurannan ensisijainen kohde, näytteenotto- ja analyysimenetelmiä voidaan käyttää myös muiden VOC-yhdisteiden, kuten butadieenin, tolueenin, etylbentseenin, ksyleenin ja muiden vaarallisisten ilman epäpuhtauksien seurantaan.

Miksi valita SGS?

Kokenut sitoutuneiden ammattilaisten tiimimme tarjoaa luotettavia, laadukkaita ja tarkkoja tuloksia, joiden avulla yrityksesi voi täyttää rajalinjavalvontaa koskevat lakisääteiset vaatimukset.

Ota yhteyttä paikalliseen SGS-toimistoon ja pyydä lisätietoja alueellisesta rajalinjavalvonnasta.

Ota yhteyttä