Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Hajunäytteenotto ja hajupäästöjen seuranta parantavat ympäristöolosuhteita ja hyvinvointia.

Teollisuudesta ja kotitalouksista saattaa vapautua hajuja, jotka aiheuttavat epämiellyttävää haittaa työntekijöille ja lähiyhteisöille, vaikka ne eivät vaarallisia olisikaan. Noudattaaksesi päästömääräyksiä, parantaaksesi ilmanlaatua, vähentääksesi aiheutuvaa haittaa ja hallitaksesi saasteita, sinun kannattaa varmistaa, että käytössäsi on tehokas hajujen seurantarutiini.

SGS Hajunäytteenotto- ja seurantapalvelut

Hajunmittaustiimimme voi suunnitella räätälöityjä kustannustehokkaita strategioita, joiden avulla voit arvioida ja hallita mahdollisia ongelma-alueita. Tiimimme käyttävät dynaamisia olfaktometri-analyysejä ja kemiallisia mittauksia tuottaakseen tarkkaa tietoa. He voivat myös tarjota edistyksellisiä palveluja käyttämällä teollisuusalueelle ja sen rajoille sijoitettuja elektronisia keinoneniä. Tiedonhallintaratkaisumme auttavat jäljittämään hajupilvien leviämistä ja hälyttämään, jos tasot ylittävät ennalta määritetyt kynnysarvot.

Valikoimaamme kuuluu useita erityisesti eri toimialoille kehitettyjä palveluita:

  • Jäteveden käsittely
  • Jätehuolto
  • Karjankasvatustoiminta
  • Elintarviketeollisuus
  • Kemialliset palvelut

Miksi valita SGS?

Maailmanlaajuinen, yli 65 maassa toimiva ja yli 6000 ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuustutkijan verkostomme on ensimmäinen valinta yrityksille, jotka haluavat lieventää mahdollisia hajuhaittoja. Asiantuntijamme auttavat sinua noudattamaan lainsäädännön vaatimuksia kustannustehokkaalla tavalla, mikä auttaa sinua hallitsemaan ja valvomaan hajusaastetta.

Ota yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon, niin saat lisätietoja hajunäytteenotosta ja hajupäästöjen seurannasta.

Ota yhteyttä