Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Pienennä käyttökustannuksia ja vähennä VOC-päästöjä käynnistämällä vuodonhavaitsemis- ja korjausohjelma (LDAR).

Öljynjalostamoiden ja kemiallisten tuotantolaitosten haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) päästöjen ensisijainen lähde ovat vuotavat laitteet, kuten venttiilit, pumput, kompressorit ja liittimet. VOC-yhdisteet voivat olla uhka työntekijöille. Ne voivat myös muodostaa maan pinnalle otsonia, joka on merkittävä savusumun osa. Tämä toissijainen epäpuhtaus voi aiheuttaa tai pahentaa hengityselinsairauksia erityisesti lapsilla. Pitkäaikainen altistuminen laitteista vuotaville epäpuhtauksille saattaa vaikuttaa haitallisesti paitsi laitoksen työntekijöihin myös ympäröivään yhteisöön.

VOC-yhdisteiden vuotaminen myös lisää käyttökustannuksia, kun kalliita tuotteita menetetään.

SGS:n LDAR hajapäästöt (Leak Detection and Repair)

Yhdysvaltain ympäristönsuojeluviraston määrittelemällä EPA-menetelmällä 21 voidaan havaita prosessilaitteista vuotavat VOC-yhdisteet kannettavien VOC-tunnistuslaitteiden avulla. SGS työllistää maailmanlaajuisesti yli 6000 ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuusasiantuntijaa, jotka voivat auttaa yritystäsi suunnittelemaan ja toteuttamaan tehokkaan LDAR-ohjelman, jonka avulla voit noudattaa EPA-menetelmää 21.

LDAR-ohjelmat koostuvat yleensä neljästä prosessista:

  • Ohjelmaan sisällytettävien komponenttien tunnistaminen
  • Tunnistettujen komponenttien rutiiniseuranta
  • Vuotavien komponenttien korjaaminen
  • Raportointi seurannan tuloksista

Miksi valita SGS?

SGS toimii yli 65 maassa. Kokeneet ammattilaisemme käyttävät modernia teknologiaa ja ohjelmistoja, mukaan lukien FLIR® GF320-infrapunakamerat ja kalibroidut orgaanisen höyryn ilmaisimet (FID ja PID), kaikkien tunnistettujen komponenttien EPA-menetelmän 21 mukaiseen perusteelliseen testaukseen.

Asiantuntijamme voivat perustaa erillisen tietokannan tai syöttää tuloksia omiin tietokantoihisi, mikä auttaa sinua tunnistamaan, korjaamaan ja seuraamaan vuotavat komponentit nopeasti. Käytämme myös lämpökameraa suurten hiilivetykaasuvuotojen nopeaan tunnistamiseen. Näillä kameroilla voidaan skannata nopeasti laajoja alueita ja tuottaa reaaliaikaisia lämpökuvia kaasuvuodoista.

Kun komponentit tarvitsevat korjausta, voimme tarkistaa, että korjaustoimenpiteet ovat riittäviä. Voimme myös auttaa sinua käynnistymään huolto-ohjelman kalliiden vuotojen minimoimiseksi tulevaisuudessa.

Jos haluat lisätietoja LDAR-hajapäästöpalveluista, ota yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon.

Ota yhteyttä