Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Asbestitutkimuksella tunnistat haitallisen asbestin rakennuksessasi tai projektissasi.

Asbesti on luonnollinen mineraali, joka koostuu mikroskooppisen pienistä kuiduista. Sen kestävyys, edullisuus sekä hyvät eristys- ja lämmönkesto-ominaisuudet ovat vaikuttaneet siihen, että sitä löytyy monista rakennuksista, laitoksista ja tuotteista. Menneisyydessä sitä pidettiin varsinaisena ihmeaineena. Asbesti on kuitenkin uhka ihmisten terveydelle ja aiheuttaa erilaisia sairauksia, kuten mesotelioomaa ja asbestoosia. Vaikka sen käyttö on nykyisin kielletty, sitä esiintyy edelleen yleisesti ympäri maailmaa.

Asbestin tunnistaminen

Asbestin tunnistaminen voi olla vaikeaa. Yli 3 500 materiaalia sisältää asbestia, mikä tarkoittaa, että mahdollisesti vaarallista asbestia sisältävien tuotteiden tunnistaminen on asiantuntijoiden tehtävä.

SGS:n asbestitutkimukset

Asbestiasiantuntijamme tunnistavat, sisältääkö rakennuksesi tai projektisi asbestia. Heidän tutkimuksissaan tunnistetaan asbestin tyyppi ja sen käyttötapa – ne kaksi tekijää, jotka määrittävät siihen liittyvän riskin.

Tiimimme auttavat sinua noudattamaan paikallista lainsäädäntöä, ja jos asbesti on poistettava rakennuksesta tai kohteesta, he voivat neuvoa, miten se tulisi poistaa. Lisäksi tutkijamme ja asiantuntijamme voivat neuvoa, milloin asbestin voi jättää paikalleen, sikäli kun jatkuvalla seurannalla voidaan varmistaa, ettei se heikkene tai altistu häiriölle.

Lisäksi he ovat päivittäisessä työssään vastuussa siitä, että asbestityö tapahtuu ammattimaisesti ja asiantuntevasti.

Miksi valita SGS?

Asbestiasiantuntijamme työskentelevät ympäri maailmaa auttaakseen yrityksiä suojelemaan työntekijöitään ja varmistamaan paikallisten säännösten noudattamisen. Maailman suurimpana asbestitutkimuksen globaalina asiantuntijana voimme luottaa myös laajaan akkreditoitujen asbestilaboratorioidemme verkostoon, kun kenttähavaintojen vahvistamiseksi tarvitaan mikroskopiatestausta.

Jos haluat lisätietoja asbestitutkimuksia, ota yhteyttä SGS:n paikalliseen toimipisteeseen.

Ota yhteyttä