Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS ENGAGE:n avulla turvallinen pääsy laboratoriotuloksiin 24/7, se mahdollistaa tietojen nopean online-arvioinnin ja laboratorioraporttien lataamisen.

Tehokas tiedonhallinta on olennainen osa ympäristöprojektia. Tiedon on oltava tarkkaa, korkealaatuista ja kaikkien sidosryhmien saatavilla täsmällisessä ja helposti saatavilla olevassa muodossa. Mahdollisuus hakea laboratoriotietosi helposti ja kätevästi antaa yrityksellesi merkittävää kilpailuetua.

SGS ENGAGE

Verkkopohjainen käyttöliittymämme tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden tarkastella ja ladata laboratoriotuloksiaan nopeasti ja kätevästi. SGS ENGAGE on käytettävissä 24/7 - sinun ei tarvitse ottaa erikseen yhteyttä laboratorioon tai odottaa sen avautumista. Voit tehdä verkossa nopeita arviointeja analyyttisistä tiedoistasi ja ladata valmiita laboratorioraportteja sekä EDD:tä. Pivot-taulukoiden ja useista lähteistä koostettujen raporttien avulla voit arvioida tuloksia ja ladata ne MS Excel-tiedostona suoraan omalle tietokoneellesi. Järjestelmä on täysin turvallinen eli tietosi suojataan ja salataan korkeimman turvallisuustason mukaisesti.

SGS ENGAGE on tehokas ja vaikuttava tapa hallita laboratoriotoimeksiantojasi. Sen avulla voit:

  • Varmistaa, että laboratorio on vastaanottanut näytteen
  • Tarkastaa ja ladata dokumentteja, kuten esimerkiksi säilytysketjuasiakirjat
  • Tarkastella analyysipyyntöjä ja muita tietyn projektin/työn tietoja
  • Seurata ja esittää sekä alustavia että valmiita analyysin tuloksia helposti
  • Etsiä, tarkastella ja ladata historiallista tietoa
  • Järjestelmää käytetään henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla ja se on suojattu nykyaikaisilla salaustekniikoilla

SGS ENGAGE on helppokäyttöinen ja intuitiivinen, eikä se vaadi erikoiskoulutusta.

Miksi valita SGS?

Maailmanlaajuisessa verkostossamme on yli 6000 ympäristötutkijaa ja ympäristödatan hallinnan asiantuntijaa, joten olemme paras valinta organisaatioille, jotka haluavat optimoida online-tiedonhallintavalmiuksiaan. Yhteistyömme antaa sinulle mahdollisuuden huippuluokan EDD-suorituskykyyn, mikä antaa ympäristöprojekteillesi kilpailuetua.

Jos haluat lisätietoja SGS ENGAGE:stä, ota yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon.

Ota yhteyttä